10 Снимки, Които Могат Да Изплашат ВсекиПаранормaлното винаги е било интересно както за скептиците, така и за романтиците. Някои хора вярват в свръхестественото, а други не. Но понякога простите снимки се оказват много изненадващи.

Колегите от “Bright Side” събраха 10 снимки, много от които не могат да бъдат обяснени. Може би някои от нашите читатели ще решат своите загадки?

№1

 
id=”gt-res-content”>
id=”gt-res-dir-ctr” class=”trans-verified-button-small” dir=”ltr”>Загадката на семейство Купър все още не е разрешена. Снимката е направена по време на празник в новата си къща в Тексас. В момента, в който беше направена снимката, семейството не видя нищо необичайно. Но фактът, че някой пада от тавана е безспорен.
dir=”ltr”>

№2

Този видеоклип получи милиони мнения и провокира сериозен дебат: дали е било земетресение или полтъргайст? Всъщност  беше много по-просто: това беше реклама за малайзийския филм Bangunan.

№3

Това е една от най-известните и противоречиви снимки на призрак. Смята се, че в тази снимка виждаме Дороти Уолполе, известна още като “Тъмната дама”. Съпругът й я подозирал, че му е изневерявала и я хвърлил в затвора в Рейнам Хол за цял живот. След смъртта на Дороти, има многобройни съобщения за това, че  вижда духа и.loading…