10 Предупредителни Знака За Това, Което Казват МъжетеПървите срещи тестват визията ви и могат да изглеждат почти като интервюта за работа. Опитвате се да научите повече за възможния си партньор, за да сте сигурни, че искате да развиете връзка в бъдеще. Ако можете да слушате правилно и да обръщате внимание на необходимите подробности, нямате нужда от сондажни въпроси. Само забележете кои теми са най-чести в речта на човека.

Колегите от “Bright Side” знаят предупредителните знаци, които показват грешният партньор.

1. Неговата бивша

Бившите отношения винаги са трудни. Ако срещата стане задълбочена сесия на анализа, това е предупредителен знак. Изглежда, че е останал в последната си романтична афера. Наистина ли искате да го слушате, оплаквайки се от неговата бивша?

2. Материалистични жени

“Всички жени имат цел само да съблазнят богат мъж и да използват кредитната му карта!” Ако вашият почитател продължава да повтаря това, той не е за вас. Той може да оправдае това, че е малко алчен по този начин, и може също така да поиска постоянно да доказвате, че нямате користни мотиви.

3.Неговата майка

Любовта на родителите е страхотно, но трябва да има ограничения в това да се демонстрира, особено по време на първата среща. Бъдете поне малко нащрек, ако партньорът ви говори твърде често за майка си. Възможността за изграждане на независимо семейство в такъв случай е съмнително. По-вероятно е мнението на свекърва Ви да има водеща роля.loading…