10 пленителни дамски боти и чизми за всеки вкус

Зимната приказка се приближава с всеки изминал ден. С нея обаче идват мокрото време, студа, заледените улици и промяната в стила на обличане. Проблемът със зимните дрехи и обувки е, че понякога топлината и функционалността са за сметка на добрия външен вид. А това е меко казано неприемливо… Нали дами?

Сега с вас ще разгледаме 10 пленителни дамски чизми и боти, с които може да се сдобиете от Бутик „Арена“.

Дамски чизми ADELIA – цвят маслина

Много интересен модел – подметката му е ниска, изработен е от еко велур и се отличава с декорация около коляното. Веднага в мен се появява една определена рокля, с която бих искала да ги нося. Ботушът е висок 51 сантиметра

Дамски боти SABRINA – цвят маслина

Модерни дамски обувки изработени от еко велур. Токът им е с височина от 7.5 сантиметра. Покрит е с камъчета, което е доста интересен детайл към цялостната визия.

Дамски боти MAYA – сив цвят

Определено много удобен модел, отново с ниска подметка. Декорацията от перли добавя нужния блясък към понякога скучния зимен аутфит.

Дамски чизми LORAN – черен цвят

Това са може би най-съблазнителните чизми, които съм виждала. Черни и много изчистени, но с фантастичен 12-сантиметров ток, който въпреки височината си е много стабилен. От тези чизми всички остават с отворена уста.

Дамски боти RAINBOW – черен цвят

Основният цвят на тези боти е черен, но е комбинирам умело с цветно плетиво, което ги прави много шик, много щури, отличаващи се.

Дамски боти MADAME – черен цвят

Декорирани са с камъчета, хем семпли, хем не са скучни. Харесва ми, че тук се намира златната среда между височина и широчина на тока за спокойно ходене през зимата.

Дамски боти COMBO – син цвят

Много готини обувки с подплата, ниска и здрава подметка. Направени са от еко кожа и еко набук. Идеални ежедневни обувки за всяко момиче.

Дамски боти VERANA – зелен цвят

Ако търсим семплият ефект, това е точният модел. Топли заради хубавата подплата, подметката е ниска и изглежда много елегантно – комбинация от еко кожа и плетиво.

Дамски чизми MAXIMILIANA – бежов цвят

Елегантни обувки с екстравагантен 14.5-сантиметров ток и платформа с височина 4 сантиметра. Ето това е женственост…

Дамски чизми JULIA – бежов цвят

Още едни бежови красавици, доста семпли, с по-нисък 8.5 сантиметров ток. Кройката на обувката е много предизвикателна… Всички тях може да намерите в Бутик iArena.com