Слабите страни на всеки знак от Зодиака и как успешно да ги използваме

Никой не обича да го манипулират съзнателно. Мисълта, че някой може да те контролира, използвайки слабостите ти, е плашеща.

Но все пак човек трябва да познава слабите си страни , за да може да изгради защитата си, така че да стане „непробиваем“ за чуждата манипулация . Ето кои са слабите страни на всеки знак от Зодиака и как успешно да ги използваме, за да ги манипулираме:

Овен

Те са родени лидери, много решителни. Използвайки тези качества, Овенът постига всяка цел. Приемат всяка трудна задача като предизвикателство. Ако искате да принудите Овен да направи нещо, трябва да му кажете, че това е иевъзможно, като уточните, че е невъзможно за него.

Телец

Упоритостта е качеството, с което Телецът се ражда, затова е почти непосилно да се опитате да ги накарате да действат против волята им. Въпреки това, влюбеният Телец ще преобърне планините заради любовта си. В този случай, този знак, въпреки че не иска нещо, ще се съгласи да отстъпи, ако го помоли любимият човек.

Близнаци

Вечният проблем на Близнаците – трудният избор между различни опции. Поради тяхното любопитство и непостоянство, те често се разсейват във важни моменти. Затова, за да насочи Близнака в желаната посока, манипулаторът трябва само да събуди любопитството му и да го заинтригува.

Рак

Ракът е емоционален и чувствата му са най-доброто оръжие за манипулатора. Този знак на Зодиака, при вида на чужди сълзи, ще премести планини, само за да облекчи страданието на плачещия. Но ако осъзнае, че е станал жертва на манипулатор, тогава цял живот пази обидата.

Лъв

Слабата точка на Лъвовете е тяхната склонност към възхищение и ласкателство. Достатъчно е да признаете на Лъва, че е най-талантливият и интелигентен човек, с когото ви е срещала съдбата, и той ще нагази в калта, за да изпълни молбата ви. Поради своя егоизъм и арогантност, Лъвовете не могат да различат къде започва манипулацията и къде свършва искреността.

Дева

Девите, използвайки своя аналитичен ум, виждат истинската природа в хората. Което значително усложнява живота на манипулаторите. Следователно има един изход – да признаете, че Девата е много по-умна от вас и не можете да се справите без нейната помощ.

Везни

Самотата, която Везните предпочитат да избягват, партньорството им е по-близко. Следователно, те са лесна жертва за манипулатора, ако успеете да привлече Везните в колективно дело, без да им дава възможност да обмислят възникналата ситуация. Ако все пак започнат да се противят, въпросът ще се реши лесно, ако ги залеете с поток информация.

Скорпион

Ето го, главният манипулатор. Потайният, ревнив и невярващ зодиакален знак. Те са наясно със слабостите на хората, които използват в своя полза. Така че, ако искате да манипулирате Скорпионите, трябва да бъдете бдителни, защото знаят как да ви спрат. Можете да вкарате Скорпиона в играта си само чрез изнудване.

Стрелец

Този зодиакален знак не обича да го игнорират. Затова е достатъчно за манипулаторите да не обръщат внимание на Стрелците и те веднага попадат в техните мрежи. В стремежа си да бъде видим през цялото време, в епицентъра на събитията, Стрелецът е готов да направи дори това, което не е искал да прави преди.

Козирог

Големи любители на властта и контрола. Трябва да се поизпотим, за да накараме Козирога да направи нещо. Като примамка можете да използвате всякакви каузи и благородни цели. Може би ще трябва да коленичите пред Козирога, за да се впечатли той от сериозността на ситуацията.

Водолей

Ексцентричният знак на зодиака прави обратното на това, което искат от него. Ограниченията са нещо, което Водолеят презира, ето защо трябва да му кажете, че е невъзможно да се направи нещо, и той ще направи точно това. Толкова е просто: забрана от манипулатора – действие от Козирога.

Риби

Трудно е да се намери по-добър знак от Рибите. В арсенала им от добри качества има алтруизъм и състрадание. Затова най-лесно е да разберат Рибите, че се нуждаете от тяхната помощ, и после може спокойно да ги манипулирате!

Като правило, манипулаторите играят със страхове, съмненията и суетата на другите. Те атакуват чувствата, действайки върху подсъзнанието. Те са майстори в занаята си и жертвите често не осъзнават, че са в техните ръце. Но знаейки слабостите си, можете да организирате защита срещу манипулатори.

Източник: За Жената