Рейтинг на съпругите сред зодиите! Намерихме коя е най-добрата жена сред зодиите и с кои трябва да сте по-внимателни!

Коя е най-добрата жена в Вселената? Отговорът е очевиден, но все пак! Нека да видим как кажат звездите за нея.

Намерихме коя е най-добрата жена сред зодиите и с кои трябва да сте по-внимателни!

12-то място – Скорпион Изключително красива, безумно атрактивна и много интелигентна е жената Скорпион – най-лошата жена в света! В края на краищата, човек, който я взема за жена, се продава в реално робство! Без съмнение, да служи на ценната дама е чест и удоволствие за всеки мъж, но докато се наслаждаваш на сложния й характер, ще се оплешишваш, ще получиш еректилна дисфункция и ще си починеш.

11-то място-Риби Ожените ли се за Риби, това е като да имате коте, защото толкова са и ползите от нея. Риби – неземни и атрактивни същества! Ако е в добро разположение на духа, може да позволи да я носите на ръце, а по волята на някаква мистериозна причина, представителите на силния пол попадат във фанатична зависимост от тази зодия. И ако някои смелчаци успяват да скъсат отношенията си с Рибата, животът им става безсмислен и пуст.

10-то място-Лъв Най-смелите се бият с лъвовете. Съпругата Лъв е като скъп прозорец – тя има най-красивите накити, най-добрите коли и всичко най-най-най! Всичко зависи от апетита на дивия звяр. Теоретически е възможен развод с хищника, но на практика, след развода всички други жени изглеждат скучни и бледи нейни копия. За съжаление, други Лъвици, за малкото ви останали пари наоколо няма!

9-то място – Стрелец Съпруга Сатана! Всичко, което тя иска, е вашата безсмъртна душа! Както казва жената, така и ще бъде, сиреч винаги. Ако сте посмели да не се подчините, ще горите вечно в ада!

8-мо място-Близнаци Най-опасният вид на жена. Тя знае точно какъв е съпругът й наистина. И няма нищо не можеш да скриеш от нея! Даже не се опитвай! Зоркият й поглед няма да изпусне нищо, така че върни обратно курабийката, и без това си напълнял вече!

7-мо място – Овен Много интересен вид жена. Тя – най-доброто нещо, което може да се случи на един мъж, е убедена самата тя на 100%! Тя ще се бори до последен дъх, но ще превъзпита последния и то в негова полза!

6-то място – Везни Умела кулинарка, красива, отлична любовница-да, това е съпругата Везни. Мечтаната жена, нали? Но само онези дни, когато Нейно Величество е благосклонно да прояви доброта и нежност. Цялото останало свободно време, Везните отделят в скандали, избухвания и безкрайни караници.

5-то място – Дева Съпруга Дева – идеалният спътник, най-добър приятел и колега. Убедена е, че двойката трябва да гледа в една посока, и тя е тази, която точно тя избира. Тя ще носи пагоните в семейството. Формално, тук вие сте годачът, но цялата отговорност поема вълчицата Дева. И ако отговорът на предложението за брак е „Ще помисля“ – Бягай, брат!

4-то място – Телец Тази дама ще се омъжи за вас, ако сте много забавен и много богат тъпак. Тя няма да отстъпи, докато не ви превърне в успешен човек, макар и цялата радост от вас някъде ще се изпари. Но ако си мислите, че летенето във въображението ви е толкова забавно, защо не опитате с нея!

3-то място-Козирог Идеалният мъж трябва да е мъжът на идеалната жена, всичко е елементарно! При избора на партньор, Козирозите са ръководени от печалбата и ползата, а не от някакъв вид любов. И ако една жена ви е избрала и е Козирог, ще имате късмет до края на дните си.

2-ро място-Водолей Второто място отива при Водолей. Завинаги млади, смеят се, ефирни и деликатни, тези дами са мечтата на всеки човек. Въпреки това, все преследват щастието и да я убедите да се омъжи, не е лесна задача.

1-во място-Рак За Ракът семейството е над всичко! За тази дама е грешно да се оплакваме. Тя е умна и красива и добра за домашни грижи и обича своя съпруг. Не сънуваме ли? В края на краищата, семейството – това е важно. Така че дори не трябва да пренебрегват своите семейни задължения, и им отдава заслуженото!

Източник:  news33