Човекът чакал фотоапарат, а вижте какво получил!

Вбесен клиентът е публикувал серия от снимки, показващи кутията, в която очаквал да бъде доставен неговия фотоапарат и …. безкрайно разочарование! Един човек се надявал да получи чисто нов фотоапарат от пощата и въобще не предполагал какво ще му се случи.

След видял како има в дълго чаканата кутия, вбесен написал поста си и публикувал скандалните снимки. Той простo не можел да повярва, че това му се случва.

Първата снимка, която качва на интернет страницата, показва неотворената кутия с една ябълка върху нея (не е ясно дали ябълката също е била включена в шегата). След това отваря кутията, която изглежда съдържа огромно количество пълнеж, който, след като се извади, разкрива една малка кутийка за фотоапарат Самсунг, поставена в ъгъла на голямата кутия. Човекът след това показва какво е съдържанието в кутията на фотоапарата. Нищо! Но след това става по-лошо!

Сякаш, за да бъде по- ефектна обидата, „шегаджията“ нарисувал неприлична картина на празното място от вътрешната страна на капака на малката кутийка. Не е ясно, кой си е направил жестоката шега, но който и да е той, дължат извинение на това момче, което с нетърпение очаквало своя фотоапарат. UPS и Samsung са били информирани за случая и се очаква адекватна реакция от тяхна страна.

Източник: Prochetime.com