Хороскопът е отживелица! Китайската методика чете съдбата като отворена книга! Право в целта – невероятно!

„9 звезди“  е  древен китайски метод за самопознание . Тази уникална система съчетава нумерология и астрология . Астрологическата методика на „9 звезди“ ви позволява да узнаете силните и слабите страни на лицето, а дава и съведи за укрепване на здравето.

Днес ще ви покажем как да намерите своя личен  номер на съдбата . Именно това число ще разкрие кои сте в момента и ще ви даде насока как да процедирате, за да постигнете съвършенство в личния си живот и кариерата. С помощта на таблицата намерете годината си на раждане. Числото, което стои до въпросната дата, е вашият личен номер на съдбата.

Звезда номер 1
Хората, които са под влиянието на тази звезда, са изключително общителни и емоционални. Това са едни от най-чувствителните личности, за което е характерна повишена тревожност. Често хората, които са под знака на тази звезда обичат да се оттеглят в себе си и под влиянието на тъжни мисли изпадат в меланхолия.

Тези хора трябва да се справят със своите страхове, в противен случай те самите ще бъдат причина за заболяването си. Тези, които са под влиянието на звезда номер 1, могат да се опасяват от пагубни зависимости и различни вредни навици.

Звезда номер 2
Хората, които са под нейно влияние, са изключително внимателни и пестеливи. Често това е любяща майка, за която на първо място са семейството и домът. Двойките са много практични, търпеливи и готови да направят големи жертви. Такива хора трябва да бъдат внимателни с пристрастеността си към храната. За съжаление, те са склонни към бързо наддаване на тегло.

Звезда номер 3
Хората, родени под нейно влияние, лесно се вдъхновяват и са необичайно активни. Те не са от хората, които ще стоят със скръстени ръце, чакайки всичко да се оправи от самосебе си. Тройката, без да чака за нечия помощ, ще намери изход от дори най-трудните ситуации. Тяхната отличителна черта е неугасимият оптимизъм и веселото разположение на духа.

 

Също така, на тези хора често им липсва сдържаност и страдат от импулсивност. Често след такива емоционални изблици те се чувстват виновни и се разкайват за делата си.

Звезда номер 4
Хората, родени под нейното влияние, не само имат силен интелект, но и притежават творчески способности. Те са много сходни с тройките, тъй като са свикнали да вършат работата си сами. Те също така обичат да пътуват и лесно се вдъхновяват за различни дейности.
Такива хора трябва да се притесняват от големите отговорности. Трябва хубаво да помислят, преди да се заемат с няколко неща наведнъж.

Звезда номер 5
Хората, родени под нейната опека, по природа притежават изключително силна воля и решимост. Това са отлични организатори, истински лидери и мениджъри. С течение на времето поради огромната отговорност, която те самите поемат, са склонни да се оттеглят в себе си.

 

Те може и да станат необщителни и пасивно да гледат хода на събитията. В този случай важно е да спрат навреме и да посетят добър специалист, който ще им помогне да реализират огромния си вътрешен потенциал.

Звезда номер 6
Тези хора са надарени с преобладаващо мъжки качества. Те се характеризират с изключителна праволинейност и огромна воля. Хората, чиято водеща звезда е тази, са много трудолюбиви и отговорни. Често това са добри мениджъри и супервайзори.

 

За съжаление, понякога им е присъща прекомерна агресивност и самочувствие. Те много лесни ще отидат твърде далеч, а по-късно ще съжаляват за това, което са направили или казали.

Звезда номер 7
Тези хора са много романтични и безгрижни. Често изглежда, че те не са адаптирани към суровите реалности на живота, но това не е така. Парите и материалните блага едва ли са на първо място за седмиците.

 

На всички хора, които са под закрилата на тази звезда, си струва да припомним: колкото повече даваш, толкова повече ще получиш.

Звезда номер 8
Тези хора създават впечатление за затворени и студени личности. В действителност те са много добри, но просто се нуждаят от помощ, за да разкрият своята красива природа. Често тези хора работят много усилено и забравят за другите аспекти на живота. Те, както и всеки друг, трябва да умеят да правят малки и редовни почивки от работата.

Звезда номер 9
Това са активни, необичайно страстни и волеви хора. Те са в състояние бързо да намерят правилния подход към даден човек. Девятките имат остър ум и светкавично бързо реагиране. Но прекомерната им активност води до негативни последици под формата на прекомерно дразнение. Често те са в състояние да наранят близките си, без дори да го осъзнават.

Източник: За Жената