Хит тенденциите в прическите за 2019 година (СНИМКИ)

Много дами в преследване на модата са склонни винаги да бъдат актуални и модерни и това се отнася не само за облеклото, но и за избора на прическа.

Стилистите вече споделиха каква прическа ще бъде на мода за различните дължини на косата през 2019 година. Те интересно ще подчертаят индивидуалността, ще направят образа жив и запомнящ се.

Модни женски прически за къса коса през 2019 година

Каре

За любителите на късите прически съобразно тенденцията за 2019 г.

ще има различни дължини на карето, а моделите от класически до къси ще бъдат актуални, включително и асиметрията. Направете прическата по-екстравагантно: бретон, можете да го оставите прав или да използвате скосена версия.

 

Паж

Изтънчената, стройна натура ще добави грация и романтика, възможността за подстригване прическа Паж със заоблени краища.

Гарсон

Можете също така да опитате стил Гарсон, той не изисква специални грижи за подръжка. Ще ви придаде леко игрив и закачлив образ.

Сасон

За нежния пол, който не обича да прекарва прекалено дълго време в грижи за косата си, но пък имат гъста коса е подходяща прическа Сасон.

Пикси

Млади и стилни дами, които предпочитат къса прическа, можете да избирате различни видове пикси, включително асиметрия, което ще ви направи дръзки  и ще ви позволи да бъдете актуални.

Модни женски прически за средно дълга коса през 2019 година

Жените и момичетата, които не се осмеляват да имат къса прическа, но не искат да имат твърде дълга коса, могат да експериментират с типовете прически със средна дължина.

Боб

 

Каре

 

Модни женски прически за дълга коса през 2019 година

Собствениците на дълги коси могат да обновят формата и да направят стъпаловидна каскада или да експериментират с бретон.

Каскада

Бретон

Така че бретон в комбинация с добра форма на подстригване, правят образа модерен и дават определен чар на неговия собственик.

Важни модни елементи при оформянето на косата през 2019 г. ще бъдат: небрежни къдрици, светли вълни, различни плитки.

Източник: За Жената