Хасковлия продаде душата си на Лукавия, за да покрие разходите на колата.. И пак не стигат!

След повишаването на цените на гражданската отговорност, горивата, както и добавянето за съдимост на автомобилите, родните шофьори излязоха на протест и се надяваха, че някакъв разум ще успее да се появи на дневен ред сред управляващите. Макар и спекулата за замърсяването на въздуха да седи на дневен ред, мнозина шофьори напомниха, че ако еко таксите не са достатъчни за пречистване, то тогава е редно да се наложат и такси за печките на дърва:

„Целият квартал ми се сърди като изрежа чиповането баварче с права тръба в квартала, ама зимата хич не им пука, че горят всичко от дърво до душата на тъщата си. Трябва да има някаква санкция.“

Междувременно стана ясно, че с повишаването на цените, хасковлийският любител шофьор М.Л. ще трябва да заплати нещо от рода на няколко хиляди лева. Осъзнавайки суровата истина и тегнещият дамоклиев меч над главата си, шофьорът потърсил драстични мерки за легалезирането на стария Ford Fiesta от 91-а година с 4-степенна скоростна кутия, завещан лично от Джон Форд като последната истинска машина. М.Л. стана известен в интернет пространството с най-безумни оферти, включващи: отдаване на жената под наем за домакинска работа, сексуални услуги и дори готвене на мусака, предлагана е и тъща, която може да разубеди всеки с тежки желания за бракосъчетание, както и бъбрек в добро здраве – още не е ясно чий.

Макар и благите оферти да са изкусителни, М. е достигнал до такива висоти, че вече търси сектанти, чрез които да продаде душата си на дявола, за да може да плати борчовете. Потърсен за коментар, хасковлията е заявил:

„Не ме притеснява ада, не познавате тъщата ми, за да ме жалите. Освен това съм атеист, така че няма да имаме особени проблеми с транзакцията, просто ми трябват пари спешно и това е единственият вариант да запазя поне нещо хубаво в живота си. Ще кажете, че все пак имам красива жена, ама знаете ли какво ѝ причини малкият? С глава като на малък телевизор Юност, вече няма радост и там…“

Стискаме палци и се надяваме, че поне адът ще откликне на автомобилните трепети на хасковлията.

Източник: Men.bg