Хапвай по няколко фурми на ден и резултатите ще настъпят мигновенно!

Вкусните фурми са сред най-полезните плодове, тъй като са богати на основни хранителни вещества.

Освен това малко хора знаят за тяхната способност да ви отърват от наднорменото тегло. Фурмите са изключително полезни за храносмилането, лекуват храносмилателните разстройства като запек, както и подобряват храносмилателната функция.

Тези плодове са богати на магнезий, който има мощно противовъзпалително действие, облекчава болката и намалява подуването. Магнезият намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и от възпалителни състояния като артрит и болестта на Алцхаймер.

Консумацията само на 3 фурми на дневна база може да ускори процеса на загуба на тегло, тъй като те са богати на фибри в изобилие. Въпреки това, не трябва да ги използвате в прекомерни количества, тъй като те също не съдържат малко калории.

Ние ви предлагаме една рецепта, която ще ви помогне да се насладите на всички предимства на фурмите и на техния изискван вкус:

Съставки:

3 фурми

1 супена лъжица ленено семе

3 сливи

Начин на приготвяне:

Първо, трябва да накълцате фурмите, лененото семе и сливите. След това, просто ги смесете в съд и вашата смес е готова за употреба.

Приложение:

Трябва да използвате това средство преди хранене всеки ден в продължение на 2 седмици. След това си вземете почивка от 2 седмици и повтарете отново, ако е необходимо.

В допълнение, този природен лек също ще ви помогне в случай на хемороиди и ще намали риска от развитие на рак на дебелото черво.

Източник: otbaba