Фризьорката ми каза за тази домашна маска, с която й върнах обема и дължината на косата ми

Тази маска ще върне повредената ви коса обратно към живота!

Представяме ви най-добрата маска за коса, която никога не сте опитвали! Резултатите просто ще ви впечатлят!

Това лечение ще осигури забележителен ефект върху косата ви, ще подобри състоянието й, ще стимулира по-бързия й растеж и ще помогне за предотвратяването появата на косопад.

Нанасяйте тази невероятна маска два пъти седмично и в рамките на 6-8 седмици, тя ще може напълно да възстанови косата ви и да укрепи нейната структура. Можете да повторите лечението след 3 месеца, ако е необходимо.

Ето как можете да направите маската:

Смесете една чаена лъжичка мед или захар с една чаена лъжичка топло мляко.

След това, ако е възможно, добавете 20 грама прясна мая, но ако не можете да намерите, можете да я замените със суха. Все пак, имайте предвид, че 1 пакетче суха мая от 7 грама се равнява на 40 грама прясна мая.

Оставете сместа на топло място за 15-20 минути, за да се извърши процеса на втасване. След това нанесете върху чиста и влажна коса, продължете нанасянето върху краищата на косата. Можете също така да направите тази процедура с немита коса.

Сега увийте косата в топла кърпа. Високата температури ще установи благоприятна среда за оптимално развитие на дрождите.

Колкото повече те набъбват, толкова по-голяма концентрация на витамини, минерали и протеини ще получи вашата коса. По този начин космените фоликули ще абсорбират най-добре маската.

След това изплакнете и се насладете на лъскавата си, здрава и плътна коса!

Източник: За Жената