Тя се опита да направи веждите си красиви, но нещата се объркаха брутална и резултатите шокират!

Често става така, че преследвайки някакъв стандарт за външния си вид, момичетата плащат прекалено скъпо за своята красота. Ето какво стана с 19-годишната Поли Смит, която имала силното желание да оформи веждите си добре. За нещастие в козметичния салон всичко се обърква, информира lifebg.net.

19-годишната Поли Смит посещава местен козметичен салон с голямото желание да оформи веждите си по-плътни и красиви. Но вместо красота получава нещо ужасно…

На следващата сутрин след интервенцията момичето едва отворило очите си. Оказало се, че е направила алергична реакция от боята за вежди, която използвали в салона.

За да премине  алергичната реакция й се наложило да вземе цяла шепа с антибиотици, антихистамини и хормони.

Салонът за красота възстановил парите на Поли за процедурата и платили разходите й за лекарства, но лекарите твърдят, че по лицето на Поли със сигурност ще останат трайни белези!

А изводът от историята на Поли е, че понякога от каприз можем да си причиним страшни здравословни проблеми. А да не говорим и, че по-хубаво от усмихната, щастлива  и естествена дама няма, въпреки стереотипа за красота, който напоследък упорито се мъчат да ни наложат..

Източник: Gledavalnik.com