Този мехлем направи чудеса с лицето ми! Само с едно намазване и резултата беше УОУ!

Резултатът от този крем против бръчки няма да закъснее. Той не само изглажда кожата, но също така премахва пигментацията.

Ще изглеждате по-млади от своите приятелки! Запишете си рецептата!

Жените желаят по естествен път да изглеждат млади, красиви и привлекателни толкова дълго, колкото е допустимо. И за да постигнат този резултат, те са готови на всичко. Отделянето на доста пари и на много време е характерно за вашите приятелки. Но не си струва да прибягвате до такава сложност, достатъчно е да си купите само 4 съставки за приготвянето на този анти-стареещ крем, който постига невероятни резултати не само върху лицето, но и в джоба ви.

Ние ще ви кажем как да приготвите един наистина ефективен крем против бръчки. Той има също така отлични избелващи свойства и премахва пигментацията, тъй като съдържа йод.

Най-добрият крем против бръчки

Съставки:

1 супена лъжица мед

1 чаена лъжичка вазелин

1-2 капки йод

1 супена лъжица рициново масло

Приготвяне:

Първо, сложете в стъклена купа 1-2 капки йод. Но не повече! След това добавете меда, вазелина и рициновото масло. Всичко се разбърква добре. Съхранявайте получения крем на тъмно и хладно място, но не повече от един месец.

Употреба

Нанесете тънък слой от крема върху добре почистено лице. Преди да го използвате, го разбъркайте добре. Засилете ефекта му с лек масаж на кожата.

Можете да го използвате като маска: плътно нанесете върху лицето и оставете да престои от 15 минути до 1 час.

Този крем ще направи кожата ви по-еластична. Полезните му елементи премахват напрежението и лющенето. Отлично стяга лицето и кожата ви ще изглежда млада и поддържана.

Кремът ще ви помогне да останете винаги млади, не само по душата, но и по тяло. Отделно той може дълго време да съхранява подмладяващите си свойства. За разлика от други кремове, приготвени в домашни условия, този можете да го използвате и съхранявате в продължение на 1 месец.

Източник: За Жената