Това за жалост са най-лошите черти на всяка зодия!

И все пак ние ще се съсредоточим именно върху най-досадните и дразнещи черти, свързани с всеки един от 12-те зодиакални знака, пише Тialoto.bg. Те понякога ни носят големи вреди във взаимоотношенията, без дори да се замисляме за това.

Ето ги и тях:

Овен: Невъздържан и припрян

Човекът Овен е склонен на вербално насилие и доминация над всеки, който му противоречи. Той е готов да спори по всяко време и навсякъде. Няма значение дали е с член от семейството му, с приятел, с колега или с напълно непознат. Когато се ядоса, представителят на този знак става агресивен и не може да се контролира. Поведението му става припряно и невъздържано.

Телец: Мързелив и праволинеен

Телците са твърдоглави хора, които са супер упорити и това е най-досадната им черта. Освен това те са доста мързеливи и все имат нужда от някой, който да ги побутва, за да се придвижват напред в живота. Ако до тях няма такъв човек, те са склонни да си стоят на едно място и да не правят никакви усилия или дори опити. Те все очакват другите да ги обгрижват и да се съобразяват с тях!

Близнаци: Непредсказуем и вятърничав

Хората от този знак непрекъснато си правят някакви планове, а след това ги анулират, защото са вятърничави и идеите им бързо-бързо се променят. Тази пълна липса на зрялост и самосъзнание, както и липсата на отговорност, ги кара да изглеждат като недорасли деца, които са склонни да мамят и да си измислят.

Рак: Чувствителен и несигурен

Тези хора винаги се нуждаят от някой, който да им дава увереност за всичко, което правят в живота си. Това понякога е доста отегчаващо за близките им. Освен това човекът Рак е склонен към мрачни настроения, параноя и меланхолия. Отстрани той изглежда потиснат и мнителен. Той все си мисли, че някой говори лошо за него зад гърба му.

Лъв: Арогантен и егоцентричен

Лъвовете имат напомпано его и си въобразяват, че превъзхождат всички останали по почти всичко. Те се мислят за невероятни, не търпят никаква критика и често са арогантни. Освен това имат нужда от постоянно внимание, което е доста досадно. Понякога са безочливи и нарцистични и то към най-близките си хора.

Дева: Нервен и педантичен

Девите са перфекционисти, които обичат да критикуват другите хора и то с лека ръка. Те за всяко нещо си имат специфичен начин на правене и смятат, че другите трябва да се съобразят с него. Всичко това, в комбинация с тяхната склонност да се изнервят лесно, може да бъде крайно досадно за околните.

Везни: Колеблив и склонен да се подмазва

Везните не могат да вземат решения и в ситуации, когато трябва бързо да се решават някакви неща, те са склонни да се покрият. Освен това те все гледат да не обидят или засегнат някого и са склонни да се подмазват и да ласкаят другите с тривиални комплименти. Те рядко са готови да кажат истината в очите на човек.

Скорпион: Двуличен и манипулативен

Хората от този знак може да ви изглеждат слаби, раними и дори безвредни на пръв поглед, но не се заблуждавайте – това е само една фасада. Иначе Скорпионите винаги играят по своите собствени правила, а те са базирани на манипулация и контрол над останалите. Освен това хората от този знак са двулични.

Стрелец: Повърхностен и твърдоглав

Стрелецът може наистина да действа доста повърхностно в желанието си да опита най-новите и най-актуални неща. Той е склонен да задоволява всяка своя прищявка без да се съобрази с близките си и не приема „не“ за отговор. Освен това той е голям инат и е склонен да се държи грубо, когато другите не са съгласни с неговата теза.

Козирог: Самодоволен и свръхкритичен

Въпреки че Козирозите могат да бъдат срамежливи и сдържани, те ще използват всяка една възможност, за да ви демонстрират, че сте под тяхното ниво. Те са безмилостни към другите, самодоволни са и са доста егоцентрични. Склонни са да критикуват хората дори само с поглед на недоволство и високомерие.

Водолей: Неискрен и ексцентричен

Тези хора са склонни да се правят на това, което не са, което е доста досаден навик. Те могат да играят роли цял живот в желанието си да изглеждат нестандартни, различни и ексцентрични. Това често е уморително за близките им. Освен това представителят на зодия Водолей е склонен да маниерничи и понякога става смешен в очите на околните.

Риби: Отнесен и неточен

Рибите нямат понятие за точно време и в крайна сметка все карат другите да ги чакат, което е много неприятно. Те винаги изглеждат полузаспали, защото все са изгубени в своя собствен свят от мечти. Понякога те просто не искат да приемат реалността, което също е доста негативна личностна черта, характерна за тяхната зодия.

Източник: trafficnews