Това е тайната рецепта на боговете! Много помага

Отново ставаме свидетели на напълно излекуване от нелечима болест. Преди време от zajenata.bg разказаха историята на Анте Крешич, от Хърватия, Който според медиците, трябва да е мъртъв, но не е.

Той бил диагностициран с рак на белия дроб в последен стадий и традиционната медицина била безсилна да му помогне. Прогнозите били ужасни- не му давали повече от месец живот. Той, обаче, не се предал и продължил да търси подходящия за него лек. След като прекратил визитите си в болницата, мъжът срещнал една жена, която му казала ефикасна рецепта за рака. Основните й съставки били мед и джинждифил.

Анте казва, че през април прекратил лечението в болницата, а през лятото бил вече напълно здрав. Лекарите не вярвали, че това е възможно. Направените изследвания показали пълната липса на каквото и да е заболяване. Сега той е енергичен и здрав човек, който се стреми да помогне на всеки в неговото положение. Медът се използва от дълбока древност и лечебните му свойствата са били известни на предците ни още преди 8000 години. Не напразно е наричан „еликсир на живота“.

През 2004 г учените категорично доказали, че медът може да спре развитието на раковите клетки, но за да не омаловажат напълно традиционните средства, препоръчват меда да се използва в съчетано е с химиотерапията. Медът се препоръчва и за предотвратяване появата на туморни клетки и развитие на метастази.

Някои изследователи споделят мнението, че вторичните тумори са последица от лъчетерапията или химиотерапията. Независимо дали имате заболяване или не, приемането на лъжичка мед ежедневно ще окаже поне профилактично въздействие върху организма ви.

Източник: Prochetime.com