Тези зодии са най-добрите съпрузи

Всяка жена иска да направи правилния избор преди да се омъжи. Особеностите на характера на мъжете по зодия разкриват кои от тях са най-любящите и верни съпрузи и кои не са толкова добри партии.

Овен

Мъжът Овен е добър съпруг, защото е честен. Той е страстен, огнен, винаги готов да се изправи срещу цяла света заради любимата си жена. Овенът не е захаросан и телзлив в любовта. Понякога дори е леко груб и непредсказуем, но никога няма да предадеш.

Телец

Мъжът от зодия Телец е лоялен. Той е добър избор за съпруг, защото държи на семейното уют. Ако се женят за Телец, знайте, че той ще бъде готов да брани брака си цял живот. Трудно е понякога да се живее с него, защото е колеблив, но е нежен и отдаден.

Близнаци

Мъжът Близнаци е любящ, страстен и непредсказуем. С него никога няма да ви е скучно в любовта и секса. Ще ви дари с целувки и нежност, ще използва всяка възможност да ви докосне, дори когато просто минавате покрай него. Това ще ви кара да се чувствате винаги като супермодел, дори когато не сте в най-добрата си форма.

Рак

Ракът е сантиментален и чувствителен съпруг. Винаги помнете, когато имате годишнина и не пропускате да направите изненадата. За него важни са специалните моменти в семейството, които да споделят заедно. Той не се страхува да покаже настроенията и чувствата си пред хората, особено когато ви се почита.

Източник:  az-нетата