Тези зодии, винаги надушват лъжата от далече!

Има хора, които се доверяват лесно и се заблуждават, когато чуват онова, което искат или очакват. Те често страдат от неприятни изненади в живота, защото обикновено не очакват нищо лошо и си живеят най-безгрижно. Понякога с времето се научават да бъдат по-предпазливи, но до тогава има да научат доста уроци.

Но има и хора, които са доста мнителни и дори понякога да търсят под вола теле, те винаги са предвидили неприятните последствия. Освен това са дарени с детектор на лъжата, който долавя и най-изкусните актьори. Вижте кои са те според астрологията:

1. Дева

Тези определено не можеш да ги метнеш с разни сцени и красиви думи. Защо ли? Ами защото те са измислили лъжата и постановките! Мъжете от този знак се славят с таланта си да свалят звезди на дамите, а жените Деви са големи хитруши, които сякаш са създадени за Холивуд, пише Тeenproblem.

Като добавим силно аналитичното мислене на земния знак и внимание към детайла – нищо не пропуска погледа на Девата! Освен това те помнят всичко, което сте казали някога и могат лесно да засекат несъответствие във вашите искрени обяснения. При целия този талант как мислите, че някой може да излъже Девата?

2. Водолей

Водолеите знаят много за хората, но показват твърде малко. Те са общителни и опитът в комуникацията с толкова много хора ги е направил доста обиграни в усещането за езика на тялото.

Въздушният знак е способен да опознае някой толкова добре колкото той сам се познава, защото умее да изслушва и предразполага хора да споделят с него дори най-съкровените си тайни. Ето защо да излъжеш Водолея е доста трудна задача.

3. Скорпион

Скорпионите обичат да разучават подробно хората, от които се интересуват. Те ще разпитат всички и ще положат доста усилия, за да са наясно с какво си имат работа.

Всичко това обаче вие едва ли ще научите. Ето защо, когато опитате да представите себе си в друга светлина Скорпионът няма да се хване – той вече знае всичко за вас.

За водния знак е много важно да знае истината, той мрази да бъде лъган и някой да го прави на глупак.От друга страна Скорпионът е доста прикрит по отношение на собствените си слабости и грехове.

Източник: trafficnews