Тежко ми е! Чувствам се неоценена и нещастна..

Здр. ще разкажа историята ми от самото начало, имах 3 год. връзка като по турските сериали само любов много любов и пак любов – почнахме да мислим за на пред аз исках бебе той също но първо искаше да се реализира в избраната си професия. . . по неговите сметки това реализиране излизаше от 3 до 5 год. Аз реших че не ми се чака че не гледаме в една посока и се отдръпнах от него чувствата ми охладняха почнахме да се караме и за 2 мес. приказката свърши. . . през тези 2 мес. аз плачех почти всяка нощ а той показваше безразличие.

Случайно точно в този момент се запознах с друго момче – излезнахме няколко пъти след като приключих оконч. предната връзка и уж си допаднахме много. . . . на първата год се събрахме да живеем заедно. . . и след 6 мес случайно влезнах в фб. му. . . видях че през цялото време си е търсил какви ли не момичета но нищо просто им разглежда снимките. . . стана ми тъпо споделих с него той каза че е направил грешка че безцелно се е ровил и така след 1 год. Същато история в сайт за запознанства пак само гледал. . . . пак осъзнал че искал само мен. . тнт. . и така на следващата год решихме да имаме бебе планувахме стана всичко по план

През цялата бременност ме гледаше като принцеса, връщаше се от работа право започвоше да готви чисти всичката домакинска работа вършеше. на разходки по балкани къде ли не ме водеше. . . бебчето ни вече се роди стана на 5 мес. реши да ходи на фитнес да отслабне и да се стегне докато направи годинка. . . 2 мес. по късно реших да проверя тел. . . . на всякъде търсил гледал клипчета с мотивиращи мацки – пак му казах спря фитнеса и след 2 мес се зариби да поръчва от китайски сайтове разни неща. . . на майтап го питам разгледа ли секс категорията. . гледа ме в очите и вика неее след известно време исках и аз да си поръчам някой неща и ми изкара цялата хронология какво е гледал. . . кво да ви кажа направо се отвратих.

Ако някой има търпение да прочете дългата ми история моля нека ми даде съвет какво да правя. . . винаги съм била искрена с човека срещу мен и той само ме лъжи за такива глупости. . . също ме обижда факта че постоянно с каквото и да се захване ще намери начин да гледа други. . . не знам просто е маниак или изобщо не му пука за мен от самото начало.

Източник: ezine