Тежко ми е! Мина толкова много време, а аз не мога да го забравя

Ще Ви разкажа какво ми се случи през лятото на миналата година. Бяхме на почивка и съвсем случайно видях едно момче. Погледите ни веднага се засякоха. Той ме заговори и много се харесахме. С него ми беше първата целувка. Много се привързах към него. Но нали знаете всичко хубаво свършва.

При мен стана така, защото живеем далеч един от друг. Бяхме заедно две седмици, но те бяха най-хубавото нещо за мен. Когато се разделяхме изпитвах най-гадното чувство на света. Не знаех кога ще се видим пак, не знаех колко ще ми липсва.

Истината е, че мина толкова много време, а аз не мога да го забравя. Опитах да харесам някой друг, да излизам сред хората, но не става. Където и да съм с когото и да съм аз само мисля за него. Опознах го добре и даже започнах да правя нещата, които той прави, за да се почувствам по-близо до него.

Не знам какво ми стана, но не мога да го забравя. Опитах хиляди неща, но нищо не стана. Хората казват, че ако не можеш да забравиш някого, може би трябва да остане в сърцето ти. Чувствата са по-силни от мен.

Кажете ми на Вас случвало ли Ви се е подобно нещо? Дали тази случайна среща може след време пак да ни събере? Защото недоизживяната любов никога не угасва. Много го обичам!

Източник: sanovnik