Така може да намалим теглото си без диета..

Няма жена, която да не се оглежда всеки ден в огледалото и да е доволна от това, което вижда, особено ако качил няколко кълба тук-там.
Обикновено точно тези няколко килограма се натрупват по места, които ни дразнят и колкото да се стремим да ги свалям, това се оказва трудна работа. Двата килограма, които сме натрупали неусетно на талията, на дупето или на корема ни дразнят и се подлагаме на строги диети, за да ги сваляме.
Дали обаче няма друг, по-лесен и траен начин да се премахнат „лошите“ тлъстинки?

Знаете ли, че има продукти, които могат да ви помогнат да отслабнете, без да гладувате?
Нужно е само да промените малкото си начини на хранене и ефектът ще бъде забележителен, без да предприемете драконови мерки, за да имате лека фигура.
Вижте кои храни могат да ви помогнат в борбата с тлъстинките:

Плодове – те съдържат изключително много полезни витамини и минерали и особено витамин С, за които всички знаем, че не само засилва имунната система, но също така ни помага да произвеждаме креатин, който помага да се намалят мазнините.

Риба – Рибата, тъй като рибните продукти съдържат толкова важни нашето тяло Омега-3 мастни киселини, които ще ви помогнат да стопите коремчето и ще оформите мускулатурата;

Яйца – Ако закусите с яйца, те ще ви държат дълго време, освен това съдържат много полезни хранителни вещества като витамини А, D, B 12, Е, белтъкчини, цинк, желязо и др.

Ядки – Бадемите са богати на алфа-линолевата киселина, която притежава свойството да разгражда мазнините. Те са богати и на фибри и протеини, засилват апетита и само няколко бадема могат да задоволят глада ви, за да не се качите на закуска или сладкиша.

Източник:  За Жената