Тази Спираловидна Пешеходна Пътека В Дания Направи Всяка Друга Пътека За Срам






Архитектурно студио ЕФФЕКТ е проектирало пешеходна пътека, за да преведе туристи и инстанции на нови височини над гора в Дания. Идеята е да се предложат гледки от птичи поглед към района, без да се нарушава околната среда.

Централният елемент на конструкцията ще бъде наклонена кула за наблюдение, която ще достигне 45 метра. Изградената като пясъчен часовник конструкция трябва да се издигне в една запазена гора на час на юг от Копенхаген, в Glisselfeld Kloster, Haslev. Тя се състои от вътрешна рампа от 2000 фута (600 метра), която ще отведе посетителите от горския етаж, през върховете на дърветата, завършващи с 360 ° изглед на хълмистия пейзаж, характерен за региона.

Структурите, които оформят пътя към кулата, са разделени на две части: високата пътека ще се простира през някои от най-старите дървета на гората, докато долната пътека ще заобикаля по-младите.

Проектът “единствен по рода си” се очаква да бъде завършен през 2018 г.





loading…