Тази вкусотия по селски се прави лесно като детска игра и е супер супер вкусна!

Тази вкусотия по селски се прави лесно като детска игра и е супер апетитна

Предлагаме ви рецептата за лесна и евтина вкусотия по селски, от която пръстите ще си оближете. Не го пропускайте това чудо, защото със сигурност ще съжалявате.

Трябват ни три яйца, една лъжица с масло, две лъжици с прясно мляко, един-два по-големи картофа, 30 грама гъби, една лъжица грах от консерва, сол на вкус, магданоз.

Първо трябва да си нарежем на кубчета картофите и после да ги изпържим.

Нарязваме си на кубчета и гъбите, а после заедно с граха ги задушаваме в мазнината с малко вода. Готови са, когато останат само на мазнинка.

След това идва ред да си разбием яйцата заедно с малко сол на вкус и с млякото, а после ги смесваме с картофите, граха и магданоза. Тази вкусна смес се изсипва в нагорещеното масло и започваме да пържим.

Тази вкусотия се изпържва най-напред от едната страна и после се обръща внимателно, за да се изпържи и от другата страна. Получава се наистина страхотен и много апетитен вкус и то само за половин час.

Това ястие става, както за основно, така и за чудно мезе, а при това е и евтино. Какво повече да му търси човек. Получава се страхотно винаги и дори да не сте особени майстори в кухнята, няма начин да не се представите подобаващо.

Пожелаваме ви да си го изядете с огромна наслада и да ви е много вкусно на всички!

Източник: За Жената