Спазвайте стриктно тези 10 правила, и никой никога няма да разбере на колко години сте всъщност! Вижте!

Много дами смятат, че след като са минали 50-те, животът е свършил за тях. Това е изключително грешно схващане. Всяка възраст има своя чар. За пример могат да се дадат французойките, които на практика разцъфват след 50. Те не се ограничават в моделите на дрехите и дължината на полите. Те определено демонстрират комфорта, който изпитват на тази възраст, пише thememoires.com.

Ето няколко ценни правила за красиво остаряване, които с лекота може да приложи всяка, уважаваща себе си дама.

1. Активен начин на живот. Във Франция по никакъв начин активният живот и забавленията не зависят от възрастта. Защо възрастта трябва да ви ограничава да се забавлявате, да ходите на почивки и да спортувате. Така ще поддържате добрата си форма и самочувствие.

2. Хуморът е невероятен антиоксидант. Шегувайте се с възрастта и с целия свят. Това няма да ви навреди, напротив, ще ви направи по- жизнени, по- лъчезарни и по- здрави.

3. Не прекалявайте с храната. С напредване на възрастта трябва да намалите порциите храна. Съчетайте храната и с добрата компания и определено ще се почувствате чудесно.

4. Бъдете егоисти. Не пестете! Децата вече са големи и сами могат да се грижат за себе си. Време е вече да се забавлявате и да си позволявате повече глезотийки.

5. Взимайте си скъпи и качествени дрехи. Заслужавате ги! Не се нуждаете от много, а от качествени дрехи. Те трябва да са комфортни и елегантни.

6. Социалният ви живот трябва да се засили многократно. Не стойте в къщи пред телевизора. Излизайте на разходки, организирайте си екскурзии. Работили сте достатъчно, наслаждавайте се на живота.

7. Не крийте бръчките, те не са болест.

8. Обличайте с е с това, което ви харесва

9. Не зарязвайте сексуалния си живот

10. Знайте, че всичко е позволено, но в умерено количество.

Източник: Prochetime.com