Смесих тези продукти и резултата е шокиращ! Резултата е налице само след 3 дни!

Кисело мляко и цвекло  – едни от най-достъпните продукти, с които можете да преборите наднорменото тегло . Те помагат на възможно най-скоро да се отървем от две или три килца и да пречистим организма от токсини и вредни вещества.

Каним ви да изваете тялото си с вкусен шейк от цвекло и кисело мляко. В резултат не само ще се пречистите, но и ще изгубите 4-7 кг. И това само за 3 дни!

Този метод на загуба на тегло  ще бъде полезен за всеки, който вече е бил на диета и се занимава с физически упражнения , но стрелката на кантара по някаква причина е спряла да се движи надолу.

Тази диета е доста трудна, защото тези 3 дни ще трябва да консумирате само 1,5 кг варено цвекло , 1.5 литранискомаслено кисело мляко и 1,5 – 2 литра вода . Не забравяйте да пиете достатъчно вода, така че тялото да не се дехидратира, а и да изкарвате токсините с течността.

Това количество храна трябва да бъде разделено на 5-6 хранения. Ако не ви харесват тези продукти поотделно, нарежете цвеклото в блендер и го смелете с киселото мляко. Такъв коктейл е доста по-апетитен.

На четвъртия ден можете да добавите към менюто 400 г варено месо или риба, и цитрусови плодове.

Внимание! Такава диета е шокова за организма и, разбира се, не е подходяща за всички. Ако имате здравословни проблеми: нарушения на черния дроб, стомаха или бъбреците, в никакъв случай не спазвайте диетата, а изберете по-подходящ начин да отслабнете.

Източник: За Жената