Сложи това на правилното място и парите ще завалят в дома ти!

Колкото и да ви е чудно, жабата е най- известния и почитан символ на парите. Често тя е изобразявана с три крака, настанила се върху купчина пари, стискаща една монета в устата си. За да привлечете парите в дома си трябва да притежавате такава фигурка, без значение от кой вид е. Трябва да я поставите на върху бюрото си, ако е в офиса или в югоизточната част, ако е в дома ви.

Според учението фън шуй, точно там се задействат финансовите потоци. Жабата не трябва да се слага на земята, точно какво чантата или портмонето. Трикраката жаба трябва да е сложена нависоко. Ниското разположение няма да даде необходимия резултат, защото може да предизвика загуби.

Препоръчва се да се сложи в коридор или на входа на офиса, но не съвсем срещу вратата. Така ще привлича финансовите средства. Край жабата не трябва да има огледала. Така вместо да привлечете, ще отблъснете желаните средства. Колкото по- скъп е материала, от който е изработена фигурката, толкова е по- добре. Същото се отнася и за майсторството на изработка. Колкото по красива е фигурката, толкова по- голям ще е ефекта от нея. Според запознати, най- силно е въздействието на кристалната фигурка.

Тя може да донесе не само материално богатство, но и духовно. Китайците смятат, че за да си наистина в чудесна финансова кондиция, трябва да имаш в дома си девет трикраки жаби. Така няма начин да не потекaт финансовите средства към вас. Дори и да не ви се вярва, не може да не пробвате все пак какъв ще е ефекта от една жабешка фигурка, поставена на правилното място. Убедите ли се, вземете си още 8.

Източник: Prochetime.com