Сиропът за пречистване, който Албена Денкова е изпозлвала години наред, се оказа безценно за нея

Сиропът за пречистване на кръвта, който Албена Денкова е изпозлвала години наред, се оказа безценно лекарство за нея!

В спорта е необходимо постоянно да си във форма. Фигурното пързаляне е такъв спорт, че ако не се чувстваш добре, не можеш да пожънеш успехи. Затова е много важно да се прибягва до пречистване на кръвта, което дава тонус на човешкия организъм и той се чувства свеж. Именно това е правилаАлбена Денкова по време на великата си спортна кариера.

Рецепта:

Наливате 1 л. филтрирана вода в тенджера и добавяте 80 гр. захар. Поставяте я на котлона, като се бърка от време на време (нека къкренето да бъде поне 5 мин. Ако забележите пяна на повърхността, трябва да я отстраните с лъжица.

После измивате и нарязвате пресни листа от коприва (400 гр.) Поставяте ги в отделна купа и ги заливате с получения сироп. Задължително веднага се поставя капак и се оставя за 10 мин. да се задушава. Накрая добавяте сок от 6 изцедени лимона и 5 суп. лъж мед.

Получената смес се прецежда и се разлива в бутилки, които се затварят добре. Нека да се съхранява на някое прохладно и тъмно място.

„С този сироп си правех пречистване на кръвта, за каквото мечтае всеки спортист. Той ме поддържаше във форма и с енергия. Препоръчвам го на всеки, желаещ да се чувства свеж.“ – споделя Албена Денкова.

Установено е, че сиропът помага много при анемия, ревматизъм и артрит. Освен това, той пази от уринарни и респираторни проблеми, както и предотвратява загубата на коса. Заради последното е използван и от доста плешиви мъже.

Няма някакви установени дози или времетраене на пречистването. Човек сам преценява за себе си, може и наведнъж да се изпие напитката. Хубаво е да не се прекалява и да се спре консумацията след седмия ден. След кратка почивка би могло всичко да се повтори.

Албена Денкова вече е на 41 г., но има фигура и здраве като на 20-годишна. Една от причините е именно в специалния сироп за пречистване на кръвта. Опитайте рецептата и ще се убедите в полезните му свойства!

 

Източник: lekuvai