Само 3 съставки, и прави чудеса с тялото ми

Искате да отслабнете, особено колкото повече се доближаваме до лятото, когато искате да облечете леките и ефирни дрехи и да покажем завидна форма на плажа. Всъщност това не изисква толкова много: правилно хранене, малко физическа активност и правилен режим. Но можете да ускорите този процес с една обикновена напитка!

Ще ви трябват овесени ядки, ябълки и лимон – продуктите са достъпни и много полезни . В допълнение към факта, че ще постигнете целта си много по-бързо, ще подобрите и здравето на тялото си!

Ползи от овеса

Това зърно съдържа много хранителни вещества, които помагат да се намали апетита. В този случай тялото е наситено с необходимите микро- и макро елементи. В допълнение овесът помага за предотвратяване на инсулт.

Използването на ябълки

Зелените ябълки са нискокалорични продукти. Те намаляват апетита и благодарение на пектина, който съдържат стомагат на червата ни да работят по- добре. Веществата, които се съдържат в ябълките, спомагат за бързо разграждане на мазнините. А редовното използване на зелените ябълки стимулира мозъчната активност.

Предимствата на лимон

Този плод ефективно почиства тялото, като отстранява токсините от него. Има и голям ефект върху изгаряне на мазнините. И също така увеличава имунитета поради високото си съдържание на витамин С.

 

Коктейл за отслабване

Какво ще ви трябва?

Ябълки – 2 бр.
Минерална вода – 0,5 л
Овесени ядки – 100 г
Лимон – 1 бр.

Как да си го приготвите?

Фино нарежете ябълките, излейте вода и блендирайте. Изсипете овесена каша и отново пуснете блендера. Изцедете сока от лимон и го сложете също.
Пийте по 1 чаша веднъж дневно в продължение на една седмица. Повторете след 5

С редовното използване на тази напитка в комбинация със спорт бързо ще постигате резултата от мечтата си. Не забравяйте да опитате и да споделите тази рецепта с приятелите си!

Източник: За Жената