Разкрихме Фокусите, Изумявали Ни През Годините

Летящ човек

Тези летящи хора не са нито магьосници, нито са много напреднали в йогата. Зад фокуса им се крие метална структура, върху която сядат и прикриват всичко с облеклото си.

Ръка през стъкло

За този “фокус” Ви трябва само прозрачна плоскост разделяща се на две.

Смяна на банкнота

Единственото, което трябва да направите е да сгънете банкнотата по специален начин и това помага за по-лесната размяна с друга.

Ходене по вода

Този номер се прави в по-мътна вода или в басейн. На избраното място се поставя прозрачно мостче, чрез което ще можете да ходите по вода без да сте Господ.

Подводни вериги

Комбинацията между физическа сила и фалшиви ключалки прави този магичен трик възможен. След като си ги набавите е нужно само да дръпнете по-силно веригите и да се освободите.

Поглъщане на меч

За да можете да го направите безопасно ще Ви тряват много тренировки. Но тайната зад успеха е, че той повдъга главата си, така че всичко да бъде в права линия, за да може да погълне меча, без да се нарани.

Срязан човек

Този фокус е успешен, само ако се гледа отпред. Ако се погледне отстрани ще видите, че краката са на манекен, а краката на магьосника са сгънати и прикрити с широки и дълги дрехи.

 

 

loading…