Първата Среща На Новородено С Майка Му Ще Разтопи Сърцата Ви

Казват, че раждането е най-невероятното нещо, което може да се случи на една жена. Първият физически  контакт между майка и новороденото й дете е нещо уникално и за двамата. Този първи контакт между една майка и нейното новородено, заснет на видео, доказва колко силен може да бъде!

Една жена от Бразилия трябвало да роди дъщеря си с цезарово сечение в болницата в Санта Моника. След като бебето излязло на бял свят и успяло да поеме първата си глътка въздух, лекарите подали бебето Агата на майка му Бренда Кольо де Соуза, за да я види.

Връзката била мигновена. Бебето обвило ръце около лицето на майка си и дори изглеждало, че я целува по бузата! На пръв поглед изглеждало нервно, плачело, но иначе било в чудесно здравословно състояние, розово и здраво. Непосредствената близост на майката изглежда много успокоило бебето. Малката Агата оставила медицинския персонал и 24-годишната  майка в очаровани от жеста.

Бренда, която работи като административен асистент, казва: “Беше невероятен момент, когато дъщеря ми ме прегърна за първи път. […] Агата вече е на три месеца и всеки ден ме изненадва. Харесва ми да съм майка.”

Източник: rumble.com

loading…