Провери дали според името и датата ти на раждане: Лесно ли привличаш пари?

Способността ни да привличаме пари, а също и начините на печелене са закодирани в собственото ни име и рожден ден. Сумарно двете числа показват как най-лесно привличате пари и можете да забогатеете и да придобиете по-добра финансова сигурност.

Ако сте родени на 30-о число, тогава редуцирате: 3 + 0 = 3

Примерно име – Ива: И (9) +В (3) + А (1) = 13; 1 + 3 = 4

Накрая събираме редуцираната числена стойност на името и деня според примера: 3+4=7

Числена стойност на буквите:

1 – А, Й, Т, Ь

2 – Б, К, У, Ю

3 – В, Л, Ф, Я

4 – Г, М, Х

5 – Д, Н, Ц

6 – Е, О, Ч

7 – Ж, П, Ш

8 – З, Р, Щ

9 – И, С, Ъ

Значение на числата:

1. Имате отлични качества на предприемач и лидер, така че се развивате най-добре, когато имате възможност да проявите тези качества като мениджър в чуждо предприятие или в собствен бизнес.

2. Работите отлично в екип, можете да преуспеете чрез съдружие. Може да сте добри в дипломацията, да имате ораторски способности, които да развивате. Трябва да обичате работата си, да сте в приятна творческа среда с колеги.

3. Имате несериозно отношение към парите, защото ги печелите с лекота или късмет, например от наследства, подкрепа от партньори, заеми… Може да привличате пари повече на „случаен принцип“, отколкото като работите.

4. Това е едно от най-добрите числа за печелене и привличане на средства и не даром, а защото сте склонни да проявявате голяма съобразителност, упоритост, друг набор от качества, които ви правят незаменими управленци, високоплатени чиновници, отлични специалисти по интересуващия ви профил.

5. Умеете да правите от нищо нещо и съответно да печелите от това. Може да сте прекрасни оратори, търговци, посредници, манипулатори, политици… Паричните потоци са в голямо движение при вас, може бързо да ги печелите, но и губите, защото поемате рискове.

6. Можете да бъдете високо ценени специалисти, но може да имате и склонност да се движите по инерция, така че да пропускате някои възможности да се изявявате или да бъдете по-независими.

7. Притежавате уникален изобретателен характер, талант да печелите пари, но и да ги губите. Трябва да се пазите от измами и самозаблуди, удари под кръста. За вас е важно какво си пожелавате. Понякога могат да ви обземат цветни мечти и те да се сбъднат. Друг път – да изпаднете в черногледство.

8. Вие сте много отговорна личност, която умее да вдъхва уважение, доверие и респект. Вероятно ще се изкачите по йерархичната стълбичка в голямо държавно предприятие, институция или международна компания. Животът ви учи на дисциплина, рядко получавате подаръци.

9. Може да се реализирате в професия, която изисква голяма динамика, физическа активност. Не обичате рутината, не харесвате да ви нареждат. Може да успявате в конкурентна среда или вид състезание, това ви стимулира, мобилизира. Имате отлични идеи за печалба.

Източник: tialoto.bg