Проверете, дали имената ви са любовно съвместими

Според Питагор „Всички неща могат да бъдат представени във вид на числа”. Точно тази проста формула следват и специалистите в областта на нумeрологията.

Те твърдят, че има пряка връзка между съдбата на човек, неговия характер и числата, както и че съществува зависимост между цифра и буква.
Редица нумеролози вярват, че любовната съвместимост между двама души зависи от много фактори и един от тях са точно имената, или още по-точно – сборът на числата, съответстващи на буквите в личното ви име. За да разберете доколко си пасвате с вашата половинка и дали сте открили истинската си сродна душа, е нужно само да направите една елементарна калкулация. За ваше улеснение може да проверите от таблицата на кои числа отговарят буквите в малкото ви име, както и в това на вашия партньор и да ги съберете. Редуцирате сбора, докато стане едноцифрено число, после можете да  сверявате.

Пример: Петя Иван = (16 6 19 30) (9 3 1 14) = 98 = 9 8 = 17 = 1 7 = 8

Сбор 1

Ако сборът е 1, то това показва, че вие си подхождате в много отношения, имате еднакви интереси и даже понякога ви се струва, че между вас съществува странна телепатия. Но! Много вероятно е тази връзка да остане в застой. Може да живеете години заедно или дори да създадете семейство, но в един момент да усетите, че нещата са твърде инертни.

Сбор 2

На пръв поглед имате стряскащо спокойни взаимоотношения, лишени от плам. Но това в никакъв случай не трябва да ви плаши. Дори напротив! Не бъркайте липсата на страст с перфектното напасване! Ако между вас отсъстват всякакви битови скандали и не се лутате между полюсите на силната любов и омразата, то това далеч не значи, че няма и силни чувства.

Сбор 3

Вашата връзка е извънредно особена. Тя се крепи най-вече на силните емоции и изпепеляващата страст. И когато пеперудите изчезнат след време, това може да се окаже пагубно за взаимоотношенията ви. И двамата имате силна нужда от това разтърсващо усещане, което изпитвате, а моментите когато сте заедно и каквото и да стане след време,вие никога няма да съжалявате, че ви се е случило.

Сбор 4

Имате много различни характери и ако чувствата не са достатъчно силни, тази връзка е обречена. За да останете заедно, са нужни твърде много компромиси и от двете страни, търпение и готовност за промяна. Тази любов категорично ще ви отвори очите за доста истини и ще ви направи по-мъдри и умерени.

Сбор 5

Вие се радвате на страхотна хармония и равновесие в отношенията си. Разбира се, битовизмите ви създават проблеми понякога, но това по-скоро е урок по напасване на характерите. Ако чувствата са силни, напълно скоро и без големи усилия ще имате една много здрава връзка. Само бъдете внимателни за влиянието на околните около вас.

Сбор 6

Възможно е тази връзка да ви се струва много скучна понякога и дори да се замисляте дали любовта е истинска. Но всъщност с партньора си притежавате твърде силна хармония и с много малко хора бихте могли да имате такива дълбоки отношения.

Сбор 7

Тази връзка винаги виси на косъм. Тя е вечна борба на характери и его. Като че ли два остри камъка се опитват да се сработят и все нещо не им достига. За да оцелее, след като силните страсти поутихнат, ще са ви нужни много компромиси.

Сбор 8

Най-голямата опасност за връзката ви са липсата на разговори и нежеланието да се чуете един друг. И двамата си падате егоисти и силни характери, поради това толкова трудно общувате понякога. Ако вярвате, че това е вашият човек, се замислете какво толкова би станало, ако поне веднъж склоните глава и отстъпите. Повярвайте, той ще го оцени и ще последва примера ви! Бихте могли да имате наистина прекрасни взаимоотношения, стига да пречупите нещо съвсем мъничко в себе си.

Сбор 9

Изпепеляваща, чак обсебваща страст, секс в неограничени количества и силен плам! Сигурно твърде много пъти ви се е струвало, че не можете да дишате, ако този човек не е до вас. Най-големите ви проблеми биха били свързани с ревност.

Източник: За Жената