Покер Играч Печели $ 500,000, Като Трансформира Тялото Си За Шест МесецаПо това време на годината хората наистина започват да мислят , че са мотивирани да влезнат във форма за лятото.

Уолтър Фишър е професионален покер играч, който се е трансформирал след катастрофален период в живота си.

36-годишният играч спечели огромна победа от февруари 2016 г. до юни 2016 г., превръщайки два гранда на $ 97 000 на масата за блекджек. За съжаление, той преживява това, което повечето от нас правят в казиното, губи всичко.

“Бях разорен. Хората мечтаят за това, което бях постигнал, а аз загубих контрол”, каза той пред The ​​New York Post.

През декември миналата година, обаче, му беше даден шанс. Друг комарджия бе заложил за него $ 500 000, че не можеше да загуби теглото, което бе натрупал, като намали мазнините си до десет процента за шест месеца.

Парите бяха отделени за залога, но никой не вярваше, че Уолтър може да го направи.

Личният треньор Крис ДиВечо беше приведен, за да помогне на Уолтър, макар и да знаеше, че намалявайки 33 процента телесна мазнина до десет, беше голям въпрос, особено при клиент, който няма пари, за да му плати.

“Започнахме с 30-минутна интервална треноровка с висок интензитет и един час с тежести, седем дни на седмица”, казва Фишър. “След това преминахме към 45 минути кардио и два часа интервални тренировки с висока интензивност, плюс тежести.

“Аз ядох овесена каша и яйчен белтък за закуска.” Скоро започнах по десет часа на ден, с пет часа кардио, пиех аминокиселини и глутамин, за да не разруша мускулите си.

До три месеца Фишър е свалил с 20% телесните мазнини.

Гуру по спортна медицина, Фил Гоглия, беше вкаран, за да помогне на Уолтър, след като той започна да се съмнява в себе си, като му помага да приема калории, за да изгаря повече мазнини, отколкото мускули, съобщава The New York Post.loading…