Подправката, която може да ви спаси от всякакви беди и проблеми!

Джинджифилът действа отпускащо и е много ефективен при нервен стомах, гастрит, колит, мускулни болки. Също така може да облекчи главоболието, безсънието. Освен че помага при простудни заболявания, освобождава напрежението в мускулите и успокоява стомаха, неговите свойства ще подействат и на душата, като я излекуват от нанесените болки и рани.

Това е удивителна и вълшебна подправка, която може да облекчи човек от неговите грижи. Пропъжда неспокойството на мислите, най-вече когато са тревожни и угрижени. Всеки човек в известна степен се тревожи за всевъзможни неща. Разбира се, има отявлени песимисти, които винаги виждат нещата в черно, но и уравновесените хора имат притеснения понякога. Ако имате мисли, които ви безпокоят, доверете се на тази подправка.

Невидимите, нежни енергии на джинджифила ще внесят покой в ума ви, разграждат нервността и успокояват нервите, прояснява мислите и ни свързва с нашето дълбоко „аз”. Полезна е и при замъглено мислене. Отвежда ви в сфери, където няма място за грижи, тревоги и опасения. Джинджифилът е идеален за онези, които имат склонност да премълчават много неща и усещат като че се задушават в себе си, затова е много важно да се освободите от цялото вътрешно напрежение.

Добре е да се дъвче три пъти на ден захаросани парченца джинджифил, да се пие 2-3 пъти чай от подправката. Може също така да пиете черен чай и да добавяте на върха на ножа прясно смлян прах от него. Редовно го слагайте в ястията си като подправка.

При страх от бъдещето и нервност, пийте три пъти дневно по 7 капки преди ядене хомеопатично средство от джинджифил. (може да се изработи самостоятелно) Консумирайте джинджифил, когато се налага да вземете важно житейско решение.

Източник: Woman.bg