Пиеш преди лягане, а през нощта тялото ти се чисти от всичко, изядено през деня! Истинска бомба – витаминозна!

За очистване на организма от токсини , за ускоряване на метаболизма и загуба на тегло , най-добри са естествените детокс напитки.

Най-често в очистващите напитки са включени съставки като джинджифил или лимон . Тези продукти са мощни горелки на мазнини , както е известно. Но за полезните свойства на магданоза само малцина са чували. Всъщност той помага да отслабнете не по-зле от горепосочените средства. Защо да се тровите с химия, ако е възможно да използвате естествени средства? Евтино и полезно!

Пречистващ тялото коктейл магданоз и лимон

СЪСТАВКИ:

Сокът от половин лимон връзка магданоз 1 ч.л. канела на прах 0,5 литра вода магданоз и лимон коктейл

ПРИЛОЖЕНИЕ: Смесете всички съставки в блендер. Пийте този сок всяка вечер няколко часа преди лягане. Резултатът няма да отнеме много време! Курсът на лечение е 2 седмици. Също така е полезно по време наприема да направите няколко разтоварващи дни – например, първия, седмия и последния ден. Това предполага използването на нискокалорични и здравословни продукти през този период.

Отдайте се на плодове и зеленчуци. магданоз и лимон Тази напитка е ефективна, тъй като магданозът стимулира метаболизма и изгарянето на мазнините в тъканите, избавя тялото от излишната течност, облекчава подуването.

Магданозът е противопоказан при бременни жени и тези, които страдат от заболявания на пикочния мехур и бъбреците. Преди да започнете лечение с питието, се консултирайте с лекар.

Източник: Petel