Петте зодии с най-проклетия характер

Има зодии, с които много трудно можеш да разбереш, заради как се отнасяш към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка класация на зодиите, които имат най-труден характер. Истинско чудо е да успееш да разбереш с тях.

5. Козирог

Супер независим знак! Не му пука да се отправя срещу мнението на всички останали. Инатът е второто му аз и ще ви е трудно да го направите да направите нещо, което не иска. Комуникацията с него също не е лесна, защото той презира повечето хора (те просто не са на нивото му) и комуникира с тях по задължение или от скука. А като прибавим вродения му работохолм, да му бъдеш интимен партньор стана нелека задача. Придружена от десетките компромиси, които ще трябва да правите всеки ден.

4. Водолей

На пръв поглед ведра, забавна и колоритна личност. Но тези качества сякаш минават на заден план, когато го поопознаеш. Водолеите имат навика да бъдат „черната овца“. Скандални, с предизвикателна визия, а поведението им често крещи „вие сиви, смешни хорица, не знаете какво е да живееш истински“. И като за капак добавяме болезненото им свободолюбие. Този знак винаги ще прави, каквото си иска. Дори да си седи кротко и да кима с глава, докато му наслагвате своето мнение и идеи, след това той пак ще постъпи, както си е решил. Да покориш Водолей под каквато и да е форма, е категорично невъзможно.

3. Близнаци

Да, точно тази забавна, лъчезарна и бъбрива персона, заема 3-то място в класацията на най-трудните характери. И причините не са малко! Неудържимият им характер постоянно ги води „някъде“. Да се задържи интереса им е доста трудна работа, особено в интимен план. Защитната им реакция е повече от ужасна – те слагат маска на безразличие, дори жестокост. На думи може и да проявят внимание към мнението ви, но то никога няма да стане важно за тях. Близнаците са коварна зодия – създават впечатление за разбран човек, но всъщност винаги искат да става на тяхното. Независимо на каква цена!

2. Овен

Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той винаги е прав, а те грешат. И като лютива подправка, има огромни изисквания към всичко и всеки. Проявите му на егоизъм са доста чести, но той никога няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси друг начин (например подарък) да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Овен е много трудна задача. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни.

1. Скорпион

Кралят на трудните личности! Представителите на тази зодия вземат всичко, което искат и когато искат, без да се съобразяват с никого. Жесток език, отмъстителна същност, свръхего и не грам желание да отстъпват. Но най-страшните са към половинките си – злобно ревниви, обсебващи, безпощадни. Измислете си несъществуващи провинения и с огромно удоволствие им покажете партньор с тях. Често се отнасят към хората като към свои вещи. За да оцелееш до тях, трябва задължително да се примириш и да се съгласиш с всяко тяхно решение. Едно приятелство или връзка с Скорпиона може да ви нарани емоционални щети за цял живот!

Източник:  iwoman