Няколко начина бързо да разберете дали сте жертва на черна магия

Много често хората чувстват, че нещо не е наред в живота им. Всичко им пада от ръце. Понякога им се струва, че най-накрая трудностите са отминали, но проблемите отново им се струпват на главата.

Всичко това може да означава, че им е била направена черна магия или са урочасани.

Всъщност не е никак трудно да разберете дали не сте подложени на магьосническо въздействие. За да направите това, ще ви потрябват няколко предмета, които ги има във всеки дом.

Чаша с вода

Напълнете прозрачна чаша с вода и преди да легнете я поставете до леглото си по-близо до възглавницата. Категорично не бива да пиете от тази вода. На сутринта взете 3 кибритени клечки. Запалете ги една след друга и ги хвърлете в чашата с вчерашната вода. Ако по-голямата част изплуват – всичко е добре, но ако потъне – сте урочасани.

Църковна свещ

Огънят е силна енергия, която се използва в много ритуали. Запалете църковна свещ и я поставете близо до вас. Можете да я пренесете над леглото, където спите, или над работното място. Ако свещта започне да дими и пращи – лошата магия е налице.

Златни украшения

Измийте лицето си с течаща вода и свалете от пръста си венчалната халка или друг златен пръстен. Прокарайте ги по бузата пред огледалото. Ако останала прозрачна, ясна следа, всичко е наред. Тъмната следа означава, че ви е направена черна магия.

Кокоше яйце

Това е друг доста прост и популярен начин. За целта дръжте яйцето в ръцете си за известно време и помислете за вашите проблеми и нещастия. След това напълнете чаша с вода и внимателно чукнете яйцето там. Ако жълтъкът падне на дъното – урочасани сте. Ако в същото време белтъкът образува мътна паяжина – най-вероятно това е силна злостна магия.

Източник: Блиц