Няколко истини за любовта, които всяка жена трябва да научи преди да е станала на 30

Преминаваме през 20-те си години бурно, бързо, с много положителни, но и отрицателни емоции. Всяко преживяване, разочарование е урок за нас. На прага на новото десетилетие от нашия живот, правим равносметка. Къде сме стигнали, какво не сме успели да направим, кои са следващите ни цели. И някъде там, в очакване на 30-те, е любовта, пише az-jenata.

Какво би трябвало да сме научили за нея до 30?

Например, че любимият човек трябва да бъде и наш най-добър приятел, че да не ти се случи да бъдеш с някого, може да бъде голям късмет, разбито сърце се лекува, сексът за една нощ и сексът на първа среща могат да бъдат вълнуващи и не бива да се срамувате от тях, личният живот е личен и не бива да се разголва, дори пред приятелки, голямата любов съществува.

Ето още 4 важни неща, които трябва да сте научили, останалото може да го допишете вие.

Романтичните жестове трябва да са част от всяка връзка

Жестовете са знак, че той се грижи за вас, че вие сте част от неговите мисли. Цветя, бонбони или други малки изненади без повод, са неговите жестове, с които той показва, че го правите щастлив.

Тъй като мъжете понякога по-трудно се отпускат да покажат емоции, бъдете вие тази, която поставя началото на малките изненади. Покажете му, че това е важно за вас, накарайте го да му хареса.

Това е един много добър тест, с който може да проверите връзката и човека до себе си. Ако това е вашата истинска половинка, малките изненади за него ще бъдат нещо естествено, което се случва между вас, а не досада, задължение, което забравя.

Партньорът няма да ви направи щастливи

Ако в живота си не намерите вътрешна хармония, ще се надявате половинката до вас да ви я даде. А ако той не успее да ви направи щастливи? Ако това се окаже погрешната връзка?

Ето защо преди да дадете шанс на новата любов, намерете щастието в себе си, научете се да обичате своето Аз и след това ще може да разгърнете чувствата към другия. Той от своя страна, ако е правилният партньор ще ви помогне да се преоткриете и така ще добави щастие в живота ви.

Добро начало, добро до самия край

Обърнете внимание на поведението на партньора си, особено ако сте в нова връзка. Начинът, по който се отнася в началото на връзката, ще ви покаже как ще се развие тя във времето.

Следете неговите емоции, отношение към вас. Хубавите жестове дали са били само за примамка или той наистина е джентълмен. Колко грижовен е, дали казва „ние“ или плановете му за живота започват с „Аз“.

Първите месеци винаги подсказват за това дали имате шанс за щастливо бъдеще, в което да изградите вашата връзка или се намирате в опасността наречена неподходящ партньор.

Ако той ви унижава, а след това ви се извинява, опитва се да ви вмени чувство на вина, не очаквайте розово бъдеще.

Любовните триъгълници са пълна загуба на време

Особено ако вие сте в ролята на другата жена. Да, влюбена сте, силно, разтърсващо… Но на какво се надявате? Обвързаните мъже рядко зарязват половинките си, за да се впуснат в нова връзка. Докато вие получавате малка част от това, което заслужавате, губите шанса да бъдете с някого, който наистина може да ви направи щастливи.

Източник: glas