Нощ, шосе, дъжд и пет котенца! Това, което той направи след пет километра, ще ви разтърси!

Когато се срещате с чудо лице в лице, няма как да премълчим за това! Искаме целият свят да разбере какви невероятни истории се случват не само с котенца и животни, но преди всичко с хора!

Един обикновен човек от Новосибирск, на име Дмитрий, се връщал у дома по нощния си маршрут. Около него нямало жива душа, а зад прозореца пронизвало студен дъжд. След около 300 километра човекът, който изпил впечатляващо количество кафе „на пистата“, почувствал необходимостта да забави скоростта около горския пояс. И в един момент осъзнал – тук, на това място трябва да спрете.
Той излязъл от колата, прекосил платното и след това … котенце скочи от мрака на краката му Пухкаво, мъркащо, топло. Започнало да играе с обувките на Дмитрий, докато той го наблюдавал в дълбок шок. Местоположението тук, през нощта, в пустинно място, на 100-километра оттук няма жива душа, откъде  може да се появи това коте?!  В следващата минута, когато Дима извика котето и го погали по гърба, на призива се отзоваха … напълно сухи още четири котенца! Това беше истинско чудо.
Но … И на героите не им издържат нервите. Дима се затичал към колата. Не, не беше лош човек, но не можеше да си представи какво да прави с петте котки. Поради това, както той по-късно призна, просто се уплаших в този момент и избягах от малкото си откритие … Това продължи пет километра. След това, полетял обратно без да пести от скоростта, само се молил на бог за едно нещо – да не скочат котенцата в тъмното под колелата на някоя кола …

За щастие всичко било наред и той взел малките котета в колата.

Две черни, два леопардови и едно сиво коте бързо намерили своите хора. Дима и брат му пуснали пост в социалните мрежи за животинките и хората буквално ги разграбили. Дима все още не може да си обясни защо нещо го накара да спре точно там, не 100 метра по-рано или 100 метра по-късно.

Господ си знае работата!