Носите ли злато? А, знаете ли дали е подходящо за вас

Знаете ли, че златните бижута не са подходящи за всеки. Има хора, които “не харесват” златото.

Ето кой трябва да спре да носи златни пръстени и синджири!

Още от древни времена приписват най-необичайни свойства на златото.

Изделията от този благороден метал имат значителна положителна енергия. Ето защо повечето талисмани, бижута и амулети са изработени от него.

Например, символът на брака – венчалния пръстен, предпазва семейството от лошо влияние и укрепва връзката между съпруга и съпругата.

Златните бижута не са подходящи за всеки. И така, кого не обича този метал?

Тези хора, които непрекъснато изпитват стрес и водят активен начин на живот, е най-добре да не носят златни бижута, тъй като енергията на златото би могла да попречи на осъществяването на техните планове и цели.

Енергията на златото практически не се изхабява, така че на хората, които са уверени в себе си, златните продукти ще им помогнат да бъдат по-свободни. Бижутата от злато допринасят за укрепването на здравето и увеличават жизнеността на собственика си. Нищо чудно, че в древни времена лечителите активно са използвали този метал в медицинската си практика.

Орнаментите от злато биха могли да се носят всеки ден, но има хора, които трябва да сведат до минимум контактите си с този метал. Златото избира своя собственик. На всеки действа по различен начин, например, хората с добри намерения златото им помага, а на хората, които са зли и алчни, им пречи в постигането на целите.

Златото не обича хора, които са лоши, мързеливи и завистливи. Такива хора могат да пострадат от енергията на този слънчев метал. Върху хората с чисти мисли, златните бижута имат най-благоприятен ефект.
Най-добре е, ако бижутата бъдат направени от чисто злато, тъй като в него е най-голямата концентрация на светлинна енергия.

Как въздействат различните златни изделия върху човешката енергия?

Гривна от злато: това украшение е подходящо за хората с добро самочувствие, които знаят точно какво искат от живота. Гривните стимулират работата на всички вътрешни органи на човешкото тяло, защото китката има биологично активни точки, отговорни за укрепването на имунитета и целостта на енергийното поле.

Златните пръстени също биха могли да помогнат на човек да реши някои проблеми. Такъв орнамент привлича късмет и помага да се установи лесно контакт с хората.
За хора, които са с повишена чувствителност, различните златни медальони и синджири са напълно подходящи. Те помагат на човека да бъде по-спокоен и разумен. Медальон, изработен от злато с изображение на неговия зодиакален знак, влияе много благоприятно на своя собственик.

Какво е необходимо да приготвите, ако намерите украшение от злато?

Най-добрата препоръка в този случай е да се отървете от него възможно най-бързо. Въпросът е, че всяко нещо от злато носи много силен заряд на енергия от предишния собственик и не винаги тази енергия е положителна.

Най-добре е златните украшения да се предадат по наследство. Но тук също има няколко нюанса. Тези украшения е по-добре да не се използват за известно време, като по този начин ще се избавите от енергията на предишните им собственици. Така че, след като сте ги получили като наследство, ги увийте в парче плат и ги оставете да стоят няколко месеца, само след такава процедура е възможно да ги носите безопасно.

Ако не обичате да носите злато, може да се насочите към ръчно-изработените сребърни бижута от Palladiumbg.com

Източник: За Жената