Никой не може да се сравнява по търпение с тези зодии

Eто кои зодии са известни с голямото си търпение спрямо другите и въобще в живота

1. Телец (20 април – 20 май)

Хората с тази зодия са прекалено старателни и изпълнителни.

Те са на принципа, че за всяко хубаво нещо трябва време. Ето защо са изключително търпеливи. Ако захванат нещо, не обичат да го правят през пръсти, а по-скоро да изпипват всеки един детайл. Дори и да са в лош период, вярват, че рано или късно слънцето ще изгрее и на тяхната улица. Търпеливостта на Телците ги прави добри приятели, които умеят да изслушват.

2. Рак (21 юни – 22 юли)

Раците работят доста усърдно. Няма нещо, което да им се опре. Но дойде ли време за почивка, никой не може да им я наруши. Нищо не може да им развали спокойствието, защото те са фенове на безгрижния живот. Хората с тази зодия са дори дразнещо търпеливи. Те ще си изпият кафето, ще се наспят, чак тогава ще отидат да си вземат пратката, която са получили или ще свършат задачите, които им остават за деня.

3. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Хората с този знак са търпеливи, защото умеят да запазват спокойствие в напрегнати ситуации. За това им помага тяхната хладнокръвност. Може да избухват от време на време, но като цяло умеят да контролират емоциите си и предпочитат да са непредсказуеми. Ако ги изпреварят на опашката в магазина, те по-скоро ще запазят самообладание, отколкото да започнат словесни атаки, за да защитят правата си.

4. Риби (19 февруари – 20 март)

Те са самото олицетворение на безгрижието и търпението. За тях близките и приятелите са най-важните. Готови са да чакат колкото трябва и да направят каквото е необходимо, само и само да им помогнат и ги накарат да се почувстват по-добре. Освен това са творчески натури – различни занаяти им се отдават, а за това е нужно голямо търпение.

5. Везни ( 23 септември – 22 октомври)

Хората от тази зодия често са между чука и наковалнята. Неведнъж им се налага да играят ролята на посредник. Въпреки че попадат в напрегнати ситуации, те запазват самообладание и успяват да бъдат над нещата. Заради търпеливостта си, те се справят отлично при конфликти и умеят да балансират между враждуващи групи. Това ги прави идеални за лидери.

Източник: За Жената