Не си позволявайте да лъжете тези зодии, защото ще си изпатите от тях

Интуицията е онзи тих гласец, който ви говори, когато нещо не е наред или пък ви съветва кое е правилно, когато сте изправени пред труден избор. Не можете да го обясните, просто го усещате. Сякаш някой шепне правилните отговори на ухото ви.

Много хора честичко обаче избират да игнорират гласа в главата си и често съжаляват за това. Интуицията рядко бърка. Да си интуитивен значи да разбереш как ще се развие дадена ситуация. Това означава иницииране на определени събития, като например неочакван разговор с роднина, за когото не сте мислили скоро.

Оказва се, че има връзка между зодиакалния знак и интуицията. При някои зодии тя е много силно развита и те могат буквално да предскажат някое събитие. Ето кои са те.

Риби

>Интуицията и творчеството вървят ръка за ръка. Това е един от най-творческите знаци в зодиака. Интуицията им ги следва и те наистина често знаят точно какво ще се случи.

Много са чувствителни и могат да предскажат дадена случка, дори ако няма особени признаци за нея. Рибите много бързо усещат емоциите на хората и не става дума само за най-близките им.

Те безгрешно разчитат дори напълно непознати. Не е необходимо да обясняваш емоциите си на човек от тази зодия, той вече ги усеща.

Дева

Девите са много интуитивни, особено когато става въпрос за това дали могат да разчитат на други хора. Те буквално могат да надушат лъжата. Често най-близките им хора се чудят дали тези хора не могат да четат мисли. Това всъщност се дължи на интуицията им.

Те много добре знаят какви мотиви могат да стоят зад дадено действие. Много са наблюдателни. Забелязват дори най-малките и трудно уловими детайли.

В състояние са перфектно да анализират дадена ситуация, а интуицията им помага да вземат най-доброто решение.

Везни

Везните са наясно, че всичко опира до чувствата и емоциите. Именно по тях те се ориентират и това им позволява да видят потенциалните заплахи. Дори в тези случаи обаче те не престават с оптимизма си.

Във всяка ситуация се опитват да намерят нещо положително, дори когато всички останали са на мнението, че вече няма изход. Интуицията им позволява да видят нещата много по-добри или лоши. Те са наясно, че нещата са сложни.

Това е един от най-социалните знаци на зодиака и е много интуитивен при комуникацията си с останалите хора, Буквално могат да предвидят какво ще каже човекът срещу тях.

Скорпион

Скорпионите лесно усвояват психологията. Едва ли сте изненадани, че лесно разпознават мотивите ви. Достатъчно е да прекарат известно време в нечия компания, за да разгадаят напълно същността на хората в нея.

Могат да направят голямо впечатление, защото честичко се държат така, сякаш искат да впечатлят околните. Много трудно може да ги измамите и да имате тайни от тях.

Самите Скорпиони сякаш не разбират колко идеално им се получават нещата и понякога обичат да изучават себе си. Често имат някаква вътрешна борба.

Близнаци

Близнаците са наистина щедро надарени с интуиция. Те не се нуждаят от думи, за да общуват с останалите хора. Могат да разберат опонентите си, още щом ги погледнат. Те са много трудни за заблуда, особен, когато са твърдо решени да разнищят докрай дадена история.

Лесно им е да предскажат предстоящи събития. Често самите те са изненадани, когато фантазиите им внезапно придобият реални форми. Те успяват наистина идеално да опишат бъдещето.

Те сякаш на моменти дори четат мислите на хора. За Близнаците е важно често да пътуват, да бягат от шума на града и да отиват в гората, сред природата.

Източник: fakti