Най-преуспелите и богати зодии

Срещали сме какви ли не класации за най-добрите зодии в дадена област. Този хороскоп, обаче, е за онези, които са целунати от Съдбата с богатство и успехи на всички поприща – как да не им завиди човек? Ето ги 5-те най-преуспели и богати зодии :

1.Дева

За добрите качества на Девата е говорено неведнъж.

Но тя определено се нарежда и сред най-успешните зодиакални знаци. Отдадена е и не се спира пред нищо, за да постигне целите си. Колкото е мила и добра, толкова е и твърдоглава. За девата просто не съществуват ограничения.

2.Скорпион

За всички, докоснали се до този знак, е ясно, че Скорпионът има вродена харизма (както впрочем и всички водни знаци). Представителите на този знак могат да ви убедят във всичко, затова са и толкова успешни работници. Знаят как да използват знанията си и имат силна интуиция кога и къде да действат. Парите са просто началото, когато става въпрос за тях.

3.Лъв

Амбициозните Лъвове са родени лидери. Те не могат да се откажат от това, което желаят и знаят много добре как да постигнат всичко. Уверени, лоялни и амбициозни – това са само една част от думите, които описват силния характер на лъвовете.

4.Телец

Телците може да се трогват и от малките неща в живота, но меркантилността не им е чужда. Пасището е добро за бика, ако е буйно, зелено и продуктивно, което е точното описание на това, как те управляват живота си.

5.Рак

Не сме очаквали да срещнем именно Рака в тази класация. Обаче тихите води са най-дълбоки! Раците знаят много добре какво искат от живота и че трябва да работят здраво, за да го постигнат. Лоялността и увереността им ги водят на правилното място, но с чара си обират абсолютно всички точки. Разговорите с тях са лесни. Раците са много щедри и явно при тях действа принципът „дай, за да получиш“.

Източник: За Жената