Най-лошите типове софийски дами

В София обаче не валят само мъже, ами и доста жени. Те са дори още по-забележими от представителите на мъжкия пол и със сигурност познавате поне половината типажи от петте най-лоши типа софийски жени. А сега, нека видим кои са те:

Мис Каприз

Не, не става въпрос за пицарията, а за жената, носеща гордо титлата „Мис Каприз“ Тя е недоволна докато спи, като е будна, че дори сигурно и когато умре пак би била със същата гробна, намусена физиономия на лицето си. За нея нищо не е достатъчно добро и просто необходимостите ѝ няма как да бъдат задоволени и това е.

Това недоволство първоначално привлича мъжете към нея, но в последствие дотолкова ги отчайва с поведението си, че те не се задържат повече от месец и скоро отпрашват надалеч от нея. Тя обаче чудесно би си паснала с Господин безгласна буква, защото той така или иначе няма мнение за нищо, а каква по-изгодна позиция за една капризна жена от това мъжът до нея да мълчи непрестанно.

Долна кифла

Това не е същото определение, което ползвате за да насочите жената в пекарната, коя точно кифла искате за закуска. Това е определението за един особен вид жена, характеризираща се с ежедневно нанасяне на няколко тона грим на лицето, хемороидоподобни устни и изключително гладка мозъчна кора. Въпреки че от начина, по който изглежда, би трябвало масово да е подминавана от мъжете, е точно обратното – те си умират за нея.

Най-големите ѝ фенове са народния мъж, който така или иначе не може да я има, но се захласва по нея и прехапва устни, цъкайки с език.  Както и чалга зависимия, който пък всяка вечер е с различна представителка на тази категория и за него кифлата е олицетворение на перфектната жена.

Каруцарката

Тя се има за невероятна дама, но това е така само и единствено според нея. Каруцарката наистина изглежда прилично и е винаги спретната, но за разлика от визията ѝ, щом отвори устата си, тя бълва думи, които могат да се чуят от устата на един хамалин, но не и на жена. Тя често псува и обижда наред, а любимата ѝ дума е „бате“.

С нея се обръща и към своята половинка, която най-често е представител на опасния тип мъже, тъй като другите просто не могат да я издържат, а пък той успешно го прави, че даже я и побийва.

Изневеряващата

Тя изневерява на поразия, окото ѝ дори не трепва, а съвестта ѝ, като че ли никога не бива притеснена. Тя обича нощния живот и независимо на колко години е и колко деца има, тя винаги намира време да излезе и да завърти някоя и друга афера. Ако някой се осмели да ѝ каже, че е аморално да изневерява, тя веднага отговаря, че на нейно място всяка жена би го направила, защото мъжът ѝ е от народния тип и винаги говори за мачове и коли.

Съответно на нея й омръзва да е в неговата компания и затова си намира някакво друго „занимание“. И така изневеряващата жена, оправдава постъпките си, мислейки че по този начин изглежда по-малко лека в очите на другите, но това съвсем не е така.

Социално зависимата

Тя е с телефона докато яде, спи, ходи, танцува, работи и като цяло по време на цялото денонощие, и дори нещо повече – тя има снимки от всичките му 24 часа. За нея е странно да седне на масата и да не качи кадри от храната си в социалните мрежи или пък да седне на кафе и да не се отбележи, за да знаят колкото се може повече хора точното ѝ местоположение.

Хобито ѝ пък е да ходи в тоалетните на заведенията или пък някой и друг хотел и да се снима в огледалото, заела поза с чупка в кръста и муцунка тип патенце. Тя би могла да бъде с всички най-лоши типове софийски мъже, защото колкото и ужасни да са те, на нея няма да ѝ обърне особено внимание, тъй като погледът ѝ е винаги насочен към телефона.

Е, това бяха петте най-лоши типа софийски жени, които определено няма как да не сте срещали или да не познавате. Каквото и да си говорим, те са навсякъде, както и подхождащите им идеално най-лоши софийски типове мъже.

Лиляна Гелев

Източник: sofialive