Най-лошите мъжки зодии! Рак – Докачлив параноик, Скорпион – Няма прошка…

Овен Неспасяем интересчия

“Каква полза ще имам” е въпросът, който определя поведението а Овена. Има заблудени женици, които са убедени, че техният Овен емного  любящ и нежен партньор.

Даже когато изглеждат порядъчни и грижовни, мъжете Овни са чудовищни използвачи. Бъдете сигурни, че преди да предприеме поредния “мил жест”, той вече е преценил, че ще има изгода – ето защо го прави. Фенките на този знак ги определят като вълнуващи и мъжествени, но не много романтични.

Телец Материалистично говедо

Ама много му е важно да е най-хубавият! Защо ли? Понеже той самият съди за другите по външния вид. Не разбира как е възможно един евтин и ръчно изработен подарък да ви е по-важен от нещо, за което са дадени много пари. Нито е романтичен, нито има някакво въображение, нито пък става за домашна помощница. Примирете се, че с Телец вкъщи чистенето е единствено ваш прерогатив. Вари го, печи го – Телецът е и ще си остане говедо. И ще ви скъса от ревност.

Близнаци Въртоглав безделник

Също като жените Близнаци, мъжете са много вятърничави въртиопашки. Носи им се слава на лицемери и предатели, но истината е, че са и двете – хем въртоглави, хем ненадеждни. Приятно е да пофлиртува човек с тях, да се посмее, пък после да се прибере вкъщи при котката или кучето. Всяка жена, която налита на мъже Близнаци, трябва отсега да се подготвя за ролята на стара самотница. Най-големия им страх е да не би случайно да се обвържат.

Рак Докачлив параноик

Мъжете Раци са много по-противни от жените, родени под този знак. Те са ревниви и твърде мрачни субекти, страдащи от параноя. Непрестанно си менят настроението – от лошо към по-лошо. Твърде са докачливи и около тях е нужно да се стъпва като върху натрошени стъкла, да не би случайно да се обидят. Иначе са любвеобилни и предани. Свръхобгрижващи родители, които не позволяват на рожбата и най-плахата самостоятелна крачица.

Лъв Не търпи критика

Всички са свикнали с мисълта, че Лъвът е блестящ, добре облечен, самонадеян и самодостатъчен. Истината е, че в главата му през цялото време прехвърчат еретични мисли: “Наистина ли съм неотразим? Дали останалите го знаят? Забелязаха ли КОЛКО съм остроумен тази вечер?” Жената на такъв мъж има двойствена роля: на психотерапевт и клакьор. Не смейте да го критикувате! Лъвът бързо се влюбва и разлюбва. Докато ви обича, той наистина ще бъде много щедър.

Дева Мара Подробната в панталони

Жената, в която е влюбен, като цяло е прекрасна. Необходимо е само малко да се постегне в ханша, да не говори толкова високо и да се научи на ред. Е, и още някои дребни неща. Мъжът Дева е Мара Подробната в панталони. Когато е негативно настроен, става истински дементор. Той влиза в стаята и дневният светлик помръква. За него песимизмът е положително качество, еквивалент на реализма. Девите мъже изглеждат сухари, но са по-скоро женкари.

Везни Внимание: слага рога!

Кой може да украси главата на жена си с по-пищна корона от рога от Везната? Май само Девата. Мъжът Дева ще кръшне на жена си, понеже с нещо го дразни или ядосва, докато мъжът Везни го прави без оправдание. Той просто си обожава да флиртува и сам не усеща кога пада в капана. Твърде много е суетен и присъствието на жена, която му се възхищава, може да го вкара в беля. Огледалата в къщата на мъжа Везни винаги недостигат. Той някак успява да се разположи пред всичките едновременно.

Скорпион Няма прошка

Той може да е грижовен, мил и твърде дружелюбен. Може и да ходи на работа, и да помага вкъщи. Но не иска да прави. За какво му е? Къде по-голямо удоволствие намира в това да се излежава аристократично и по цял ден да се мести от кълка на кълка. Междувременно от дивана подхвърля по някоя саркастична забележка за вашето готвене. Като любовник Скорпионът е много страстен, ревнив и отмъстителен демон, който наистина не знае значението на думата “прошка”.

Стрелец Иска да ръководи парада

Всички твърдения, че Стрелецът бил веселяк и с хубав и лек характер, са меко казано силно преувеличени. Той е сприхав грубиян, който не си мери приказките. Като цяло, докато не достигне до зряла, даже презряла възраст, Стрелецът не става за партньор. Този инфантилен, преливащ от жизнерадост индивид никога не уляга. Партньорството с него е все едно да си имате още едно дете вкъщи, при това проблемно. На всичкото отгоре ще иска той да ръководи парада.

Козирог Абсолютен монарх

Козирогът не иска, той ръководи парада. Или ще е на неговата, или никак. Разумната жена на мъж, роден под този знак, ще го остави да взема решенията. Това е единственият начин цялото семейство да живее в мир и сговор.Иначе няма никакъв шанс. Абсолютист в егоизма и егоцентризма си, в дома си той е като Краля Слънце. Не бива да се полъгвате по мита за свръхамбициозния Козирог, който работи неуморно. Ще се уверите, че той може и да спи неуморно.

Водолей Паникьосва се от бактерии

Ако се чудите дали да се обвържете с Водолей, бягайте! Бързо бягайте, че ще вземе да ви настигне. Той не обича да показва чувствата си, даже напротив – ще разберете, че се влюбва, ако започне да се държи необичайно грубо. Не обича да разкрива чувствата си, но пък си пада да анализира и подлага под лупа чуждите. Съпругата на Водолея ще се чувства точно така – като насекомо, женено за ентомолог. Повечето Водолеи са вманиачени чистофайници и изпадат в паника, ако заподозрат, че мятате бактерии над чая им.

Риби Не го мързи да говори

Ако досега сме намекнали за някой слънчев знак, че е мързелив, вземаме си думите: Рибите са най-мързеливите мъже на планетата. Има само едно нещо, за което не ги мързи – да ви обяснят подробно защо точно сега не е удачно да се свърши точно тази работа. Ако се запалят по нещо, ще преливат от ентусиазъм и може да отхвърляттвърде много работа, преди да им омръзне. Но не смейте да ги порицаете, защото ще се разгневят, или по-лошо – ще потънат във всемирна тъга.

Източник: dnesbg