Най-горещите зодии, които са способни да побъркат

Всяка жена знае не едно и две трикчета, с които да привлече мъжкото внимание, но дамите от тези три зодии са способни да влудят мъжете с присъствието си. Ето най-горещата класация в Зодиака :

Трето място – Везни

Дамите Везни са известни със своята красота и деликатен усет, както и дълбоко отвращение към всичко непривлекателно. Имат изискани маниери, обличат се елегантно, използват леки (и скъпи) парфюми, обичат скъпите бижута и се опитват да се обграждат с лукс. Възхищават се на красивото във всичките му прояви – музика, изкуство, архитектура – и в хората. Затова спътникът им трябва да им съответства в тези качества.

Ако не успее, по-добре да стои далеч.

Характерна е склонността на Везните към непостоянство. Жената Везна се опитва да флиртува с всеки атрактивен мъж по пътя си, но много бързо скача от обект на обект, опитвайки се да го покори. Освен в редки случаи, привързаността й е плитка и къса.

Тъй като нейният знак се управлява от Венера, жената от зодия Везни е умела в любовта. Но не забравяйте за отвращението към всичко, от нейна гледна точка, непривлекателно. Ако случайно не сте в най-добра форма, с увиснал стомах, отпуснати ръце или кокалести колена, то първо се уверете, че лампата е загасена, преди да се съблечете, в противен случай е възможно дамата да избяга в банята и да се заключи там.

Везната обича да е звезда на вечерта – затова никога не бърза, дори срещата ѝ да е в 7, а вече да е 7 без 10, тя спокойно ще продължи да се гримира пред огледалото.

Ако нещата не вървят така, както й харесва, тя може да стане дребнава и придирчива. Тя търси съвършенство и е готова да преувеличава грешките и недостатъците на другите, които й пречат да го постигне. Особено се дразни на мъж, който говори за пари. Тя смята, че парите са предназначени за харчене и пазаруване, а не за разговори.

Второ място – Водолей

Тя не обича да гледат на нея като на сексуален обект. Тя има високи изисквания, които не иска да снижи, и настоява любовникът й да я третира с уважение.

Тя не обича да се бърза. Ако отидете на първата среща, не очаквайте да я завършите в леглото, защото няма да проработи. Втората среща също е малко вероятно да ви доведе до спалнята. Трябва да я убедите, че не я считате за момиче за една нощ. Жената Водолей е чувствена и има много силен интелект. Тя живее предимно с ума.

Жената Водолей се чудесно в обществото и винаги е готова за парти. Предимно честна и открита, тя не знае как да лъже, защото не иска да бъде лъгана. Ако обича някого, тя обикновено разкрива душата си, често не много уместно.

Водолейките обичат да преследват целите си и прегръщат всяка нова възможност, поемат охотно отговорност за нови неща, защото чувстват, че ще постигнат всяка набелязана цел. Умни са и искат да се пробват в различни области. А ако случайно планът на дамата Водолея се провали, тя няма да бъде депресирана, защото знае как да се поучи от грешките.

Очарователна, забавна и изобретателна, понякога тя може да бъде и много упорита. Ако реши нещо, то само тя може да промени решението си и няма да й повлияете. Поради факта, че изпитва нужда от любов и внимание, тя е много силно привлечена от противоположния пол. Но търси перфектния спътник и едва тогава прави избор. Следователно не е изненадващо, че тя обикновено се омъжва доста късно и когато това най-накрая се случи, много приятели се удивляват на нейния избор. Тя се нуждае от мъж, който може да я накара да се чувства като жена и няма значение кой е той.

Обича красиви неща, включително човешкото тяло. Не забравяйте да й направите комплимент за фигурата. Тя трябва да бъде оценена. Необичайна чистница е – дори след бурна нощ, когато сте твърде изтощени да се движите, тя може да стане и да оправи леглото.

Първо място – Дева

Разковничето на нейната природа е в невероятния самоконтрол. Тя е толкова емоционална, колкото и другите жени, но умее да управлява чувствата си добре. Нейните вътрешни стремежи почти винаги остават в тайна. Тя се държи сериозно и с достойнство. Скромността е нейното вродено качество и никога не се хвали с постиженията си. Има отлични маниери и винаги се държи като истинска дама – ако не е провокирана.

Тя вярва в самоусъвършенстването и прави всичко възможно, за да подобри себе си и позицията си. Особено се интересува от литература, музика и изкуство.

Нейната енергия би била достатъчна за две или дори три жени. Умна и пресметлива, Девата знае какво иска от човек. Ако той сам не разбере, тя ще му помогне да анализира ситуацията. Тя е велик аналитик. Нейните цели са практични и реални с правилния подход. Ако се омъжи, то това обикновено не се случва твърде рано.

Тя е отлична любовница и майка (макар и, може би, доста строга), интересен спътник на съпруга си. Сексът я интересува повече от гледна точка на размножаването, отколкото на удоволствието. Като правило изглежда добре до средна възраст.

Обективните и неемоционалните преценки за хората я провалят само в едно – когато става дума за нейния любовник. Тя не вижда неговите слабости и отрицателни качества. Тя е посветена на този идеализиран образ, който сама създава, и е чувствителна, макар че може би не открито изразява емоциите и усещанията си. Тя е склонна да се отнася към човека като към неизследвана територия, готова да бъде изследвана, проучена, развита и подобрена. Тя знае психологическия път към един мъж и може да стане господарка на положението.

Източник: За Жената