Мухите вече няма да ви тормозят вече! Странен метод, но работещ!

Мухите могат да провалят, както доброто ви настроение, така и да ви отнемат от ценното време с близките ви, когато вместо да им обръщате внимание, се занимавате с всякакви методи, за да се отървете от нахалните насекоми! Кой не обича да прекарва време със семейството си през почивните дни, на пикник или барбекю? Това е особено вярно за тези, които живеят в собствен дом. Единственото нещо, което може да развали идилията ви, са комарите и мухите. В допълнение понякога те стават просто непоносими.

Въпреки това, има решение! Ние ще ви опишем подробно как да го приложите със собствените си ръце.

Ще ви трябват:

Пакетче или торбичка (например такава, в която можете да опаковате сандвич);

лимонов сок;

сол;

малки лъскави монети;

вода.

Смесете 2 и половина чаши вода с лимоновия сок и солта. Сложете продуктите в чашата, но не се пестете! Тази рецепта може да поеме около половин лимон. Излейте течността в пакетчето: затова е много важно, то да може да се запечатва. Преди да затворите торбичката, не забравяйте да оставите вътре и няколко монети. Това е всичко! Устройството срещу мухи е готово! Остава ви само да го прикрепите към рамката на вратата от външната страна, например, с помощта на гвоздей или телбод.

Естествено, вие искате да знаете защо този инструмент работи. В действителност, няма магически свойства, а просто е основан на науката. Оказва се, че окото на мухата е устроено така, че за разлика от хората, тя не може да ограничи количеството светлина, което влиза в него. В действителност, една монета е като малко огледало и отразява светлината. Така мухите просто не могат да се съсредоточат. Това означава, че слънцето ще направи всичко за вас!

Ако наистина искате да удвоите ефективността на метода, поставете торбичката с монети в близост до местата за пикник и тогава няма никакъв шанс мухите да съсипят деня ви!

Източник: otbaba