Много точен ТЕСТ! Ето какво ви очаква в бъдещето!

Ако сте любопитни да разтълкувате по някакъв начин живота си и да узнаете какво ви предстои , с този тест можете лесно да разберете, като не ви е нужно нищо друго, освен вашето собствено подсъзнание. Така че за малко забравете логиката и отговаряйте бързо.

Въпроси:

1.Представете си следното: разхождате се спокойно по една пътечка. В един момент пътечката се раздвоява: на едната страна води към поляна с пъстри цветя, на другата пътечката става все пo-сенчеста и хладна. Коя ще изберете?

2. Продължавате разходката си и намирате ключ. Как изглежда? Помислете, ще го вземете ли?

3. По-нататък виждате водоем. Какъв е той – езеро, водопад, река, фонтан, блато или нещо друго?

Опишете детайлно как изглежда и каква е водата.

4. Насладили сте се на езерцето и устремявате погледа си далеч напред. Какво виждате? Опишете подробно тази картина.

Интерпретация на отговорите:

1. Ако сте избрали поляната с цветя, значи сте открити за нови неща и сте готови на експерименти. Ако пък сте предпочели сенчестата алея, значи предпочитате да избягвате авантюрите – обичате спокойствието и стабилността.

2. Ключът символизира отношенията с противоположния пол. Ако сте вдигнали ключа, то в любовната сфера всичко ви е наред. Ако не – струва си да се замислите по този повод.

3. Водоемът в този тест символизира вашата представа за живота в дадения момент. Какво си представихте – прекрасен фонтан или тъмно блато? Какъвто и да е изборът ви, не е трудно да си направите изводи сами. Надяваме се, че водата пред вас е била бистра.

4. Картината, която виждате в далечината, е вашето бъдеще, към което се стремите. Харесва ли ви? Ако ви допада, значи сте на прав път и скоро ще достигнете целта си. Ако не, значи е време да нанесете някакви корекции в живота си. Защото като променяме настоящето, променяме и бъдещето.

Източник: За Жената