Много се пазете се от тях! Тези 2 зодии отмъщават най-лошо!

Да се ​​стремим към мир е качество, което не всички притежават. Има хора, които само чакат да им забие нож в гърба и незабавно се обърнат срещу теб с жаждата за отмъщение.

Това са 2-те зодии, които освен, че не прощават, отмъщават жестоко, но справедливо.

Телец

Добри са, мили са, дават много от себе си, но някой настъпва ги, следва апокалипсис.

Телците не харесват несправеливостите и не могат да търсят нещо да не е наред или някой да им припише вина. Представителите на тази зодия са миролюбиви същества по природа, но никой не трябва да тества границите им, защото после ще горчиво ще се разкае. В тях се води вътрешна битка – да отвърнеш или да млъкнеш. Колкото пъти си мълчат, толкова пъти, много повече от пет отвръщат след това. Телците си знаят цената и никога не позволяват някой да се държи лошо или да си играе с тях. Тяхното най-силно отмъщение е абсолютното игнориране и заличаване на личността на всеки, който е предал веднъж.

Козирог

Козирозите са особени личности, с които трудно се усещат. Те не харесват който и да е, за да станеш близък с тях, трябва да отговаряш на 9 от техните 10 представи за това как трябва да бъде човекът до тях. Представителите на тази зодия хапят особено коварно, но никога недизвикват. Те отмъщават на секундата и добре знаят как – така че да заболи най-много. Представата им за света е, че каквото правиш на другите, това ти се връща и на теб. Козирозите често отмъщават и за други близки на сърцето им хора, ако видят, че някой се държи несправедливо и нечестно с тях. Истинска подкрепа са за приятелите си.

Източник:  Petel