Младежи се връщат към корените и традицията на Българите

Младежи се връщат към корените и традицията

В последно време се наложи трайна тенденция на засилен интерес от страна на младежите към националните традиции и обичаи. Това е не само похвално, но и изключително обнадеждаващо. Вярата, че българското ще оцелее и ще пребъде, става още по-силна.

Екип ентусиасти е решил да запали още хора по националните традиции в облеклото като създава качествени тениски, украсени с уникални български шевици. Младежите от Etnoteniski.bg изработват тениски както за дамите, така и за мъжете.

Те са на мнение, че правилното внедряване на българското минало в съвременната мода е начин да сме едновременно актуални и съхранили традицията. Те твърдят, че тениските, които изработват, могат да играят ролята на талисман за притежателя й.

Какво е тайнството? Тениските са украсени с традиционни български шевици. Екипът пречупва миналите виждания за фигурите през призмата на съвременността. Всяка шевица носи свой уникален заря. Тя може да донесе на този, който я носи, щастие, здраве, късмет, дори удовлетвореност.

Дамските тениски са в два цвята – бяло и черно. Кройката е изключително женствена. Всяка дама може да си избере с каква шевица да е тениската й – за сватба, за рожба, за дълголетие или слава. Господата също имат право на избор. Техните тениски са съобразени с мъжкото телосложение. Цените са достъпни, а качеството отлично.

Може да си поръчате тениска с шевици от сайта на EtnoTeniski.bg