Майка с 15 000 $ месечен доход влиза в книгата на Гинес. Вижте защо!

Има всякакви рекорди, които учудват обществеността. Един, обаче, привлече вниманието на цялата общественост. Анита Съливан, която е на 36 години, от Мичиган, е рекордьорка по отношение на броя деца, които има. Младата жена на тези години има вече 14 деца, но не от един мъж. Всяко едно от децата си има собствен баща.

Не случайно тази майка е обявена за рекордьор по брой деца с различни бащи, последния рекорд е бил 13 деца от 13 бащи. Тя споделя, че е изключително горда от този факт.

Нейната майка постоянно й повтаряла,че е мързелива и едва ли ще излезе нещо от нея. А сега жената е известна в целия свят и е убедена, че може да постигне всичко, ако е упорита.

Анита споделя, че никак не й върви в любовта, но все пак смята, че вече е намерила мъжа на сърцето си. Според нея рядко може да се намери сериозен мъж. Новият й приятел е различен от предишните.

Въпреки многобройното й семейство щастливата майка живее доста охолно. И няма как да бъде по друг начин! Месечния доход на многодетната майка е 15 000 $, като това включва издръжката на бащите на 11 от децата й.

С останалите в момента води ожесточени съдебни спорове, но едва ли ще се предаде. Най вероятно ще бъде победител и в тези спорове. Дано щастливата майка един ден стане и щастлива съпруга. Все пак всеки има нужда от другар в живота. Децата ще пораснат и всяко ще поеме своя път.

Източник: Prochetime.com